You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Bir başkasını Allah için sevebilmek kadar mühim,başkalarının Allah için sevilebileceği bir kimse olup olmadığımız..!
Serdar Tuncer
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Anladım ki insanlar kendileri için yaşıyor görünse de onları yaşatan tek şey sevgidir.
Aleksey Nikolayeviç Tolstoy - İnsan Ne İle Yaşar
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Eski bir misafir havlusuna işlenmiş beyittir: "Ey misafir, kıl namazın, kıble bu cânibtedir/ İşte leğen, işte ibrik, peşkir dahi iptedir"

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu cehalet dünyasında kiminle el ele vereceğiz? Hangi cehalet? Cehalet, asildir, cihanşümul olmak gibi bir imtiyazı da var. Bu cesetlerin göğsünde bir kalp çarpmıyor.
Cemil Meriç / Jurnal ll
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Nefret ettiğin insanla iyi geçinme çabasına siz medeniyet diyorsunuz, ben sahtekarlık diyorum. O yüzden anlaşamıyoruz.
Charles Bukowski
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.