You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Yalnızlığın bana yakıştığını söylüyorlar. İyi duruyormuş üzerimde. Renkleri sade ve uyumluymuş, dikimi kusursuzmuş. Bu mahir terzinin adını öğrenmek istiyorlar. Söyler miyim hiç. Konfeksiyon yalnızlıklar ne güne duruyor, söyler miyim hiç sevgili dost? Bana bencilce hareket ettiğimi söyleme sakın, insanlara güvenimi kaybettim. Terzimin adını sadece deniz fenerlerine ve kız kulesine verdim. Galata Kulesi de istedi ama reddettim onu. Çünkü o her gece koynuna yabancıları alıyor. Yalnızlık senin neyine dedim. Neyine senin yalnızlık!

A. Ali Ural - Posta Kutusundaki Mızıka
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dünyada hukuk yoktur. Guguk vardır.
Güçlü devletlerin evvela kendi menfaatlerini kapsayan mantalitede çizdiği rota; hukuktur. Güçsüzlerin hukuk dediği ise, guguktur.
Global, küresel emperyalizmin beşi bir yerde çetesinin ana hatlarını belirlediği uluslararası hukuk; kendilerinedir. Guguk ise, önümüze atılmış bir yal çeşididir. ''Al, bununla oyna; oyalan'' demenin Türkçesidir.
Bir hayat yal ile geçer mi?
Bu senin duruşuna, tarihten gelen genlerinin çağrışımına-devimine bağlıdır. Göze alabildiğin kadardır hürriyet. Göze alamadığın ise tam bir zilliyet.
Selim Işık
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ey Can,
Soruyorlar! Nerede olduğunu soruyorlar, koskoca evde yalnız başıma ne yaptığımı soruyorlar. Bende sorguluyorum can, neden koskocaman gördükleri yalnızlığı eve yüklerler ki? Yalnızlıklarını evlerinde mi büyütüyorlar, büyük büyük evleri bunun için mi yapıyorlar?
Saltuk SERMİHAN
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bazı şehirleri özlemek,
tek gözlü bir odaya toplaşıp, annenin yaptığı
sıcak tarhana çorbasıyla ısınmayı özlemek gibidir.
Tarık TUFAN
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Seni dünyaya meylettiren,

Ve Kalbini pek çok şeylerle bağlayan; bağları, ipleri kırmak İster misin?

Nefsinin, tapacak derecede putlaştırdığı sevgililerden yüzünü çevirtmek İSTER MİSİN?

LAİLAHEİLLALLAH DE!

Tekrar ile zikrine devam et!

A,REŞAD
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.