You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Ayrıca yüreğimi değil, aklımı ve yeteneklerimi beğeniyor, oysa herşeyin kaynağı yürektir; tüm gücün, tüm mutluluğun, tüm kederin. Ah benim bildiklerimi herkes bilebilir ama yüreğimdir yalnızca bana ait olan.
Johann Wolfgang von Goethe - Genç Wertherin Acıları
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dedi ki fikir Hakk'a vardıran asıl yoldur. Meyvesi marifettir. Bu meyvenin tadı amelle alınır, lezzeti ihlasla gelir.

l.arslan
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Her bakımdan sınırlı ve sonlu olan bu dünyanın ötesinde sonsuz ve sınırsız olanla nasıl münasebet kurabilirim?"
Mustafa Kutlu - Nur
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kusurlu bir varlıkta bulunması gereken en güzel niteliktir alçakgönüllülük! Niteliklerimi sergilemek isterdim ben, ama kusurlarımı gizleyecek kadar ikiyüzlü değilim!
Comte De Lautreamont - Maldororun Şarkıları
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İçindeki bütün yıkıntılara, bütün kederlere rağmen başını yere eğmek istemiyordu. Matemini ortaya vurmadan tek başına yüklenecek ve yeni bir hayata doğru yürüyecekti.
Sabahattin Ali - Kuyucaklı Yusuf
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben karşıma çıkan her şeyden
Bana geçecek bir ölüm aradım
Birçok kalbin izahından
Koca bir yürek, bir baba yaptım kendime
Ölüme hiçbir şey katmayan
İnsanlardan uzak duran
Her daim susan bir baba yaptım.
- Osman Özbahçe
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Size rastladığım zaman, yorgundum.Ve arıyordum. Beklenileni, ümit edilmeyeni. Sesiniz bir vaatti, bir müjde idi.
Cemil Meriç
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Seni çok özledim" demek istiyorum.
Cümlede en çok da çok kelimesi az kalıyor.
Sende beni özle istiyorum.
Bu kez de çok kelimesi çok olur sanıyorum.
Anlatınca çok oluyorum.
Susunca da çok ölüyorum.
aşk.

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.