You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
"Ayın altında kimsenin evi yoktur, veya
önce herkes evinde bir balkon besler
sonra da onu güneşin altında unutur gibi..."
...
"Aşk şairi miyim bilmiyorum ama aşkla yazdığımı biliyorum."
-Haydar Ergülen-
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Geleceğimi merak ederek izledim kendi hayatımı.
Mutluluk ve başarı bekledim hep.
İkisini de bulduğum zamanlar oldu,
ikisini de kaybettiğim zamanlar..
Hayatın benle dalga geçtiği ve benim hayatla dalga geçtiğim zamanlar oldu.
Hayal kurmaktan bile korktuğum günler gördüm. Hayallerimi bile aşan günler bazen...
Geçmişi unutmayı öğrendim geleceği merak etmeyi...
Tolstoy
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kimse rüya görmek için heyecanlanmıyor. Eskiden iyi/kötü rüya gören "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr" diye dua eder, ağzını sırlar, kimseye bir şey anlatmazmış. Şimdi rüyalarımızı musluklara anlatıyoruz, arkadaşlarımızla paylaşıyoruz. Rüya sırdır ve hadis: Rüya, nübüvvetin kırk cüzünden bir cüzdür... Hayal kurma rüya yakala.

y,gönüler
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Açıkçası seni sadece okulda gördüm ve hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Tüm bunların olabileceği hissini uyandırdığın için seni seviyorum. Böyle birini sevmeye ihtiyacım olduğu için seni seviyorum. Baş başa kaldığımda Mona Rosa’yı bir kıza okuma ihtiyacım için sevdim seni...
Karşılaştığım ve konuşabildiğim anda okuyabileceğim daha çok şiir var aklımda
ve artık konuşmalıyız.
Çünkü şiirler ağırlık yapıyor zihnimde...
Tarık Tufan
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.