You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
''Kalblerimize sevgi ve merhametin meltemi dokundunduğunda gözlerimizi kapatmamalı ve çevremizde dolaşan melekleri hissetmeye çalışmalıyız. Kudret Sahibi'nin soluğu her yerde, her gönülde, her an dolaşmaktadır. İş, onu hissedecek hüneri bulmakta ..''
Kemal Sayar - Hayat Teselli Bulmaktır
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Tartışmaları sevmiyor, onları dinleyecek gücü kendimde bulamıyorum. Şahlanmış düşüncelerin oynak, kaprisli sıçrayışlarını takip etmekte zorlanıyorum. Tartışmacıların çırılçıplak ortaya çıkan gururları beni hep sinirlendirmiştir.
Maksim Gorki / Benim Üniversitelerim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Her insan iyi olmayabilir,
ama her insanda bir iyilik mutlaka vardır.
Kimseyi kabaca yargılamayın,
çünkü; her azizin bir geçmişi,
her günahkârın bir geleceği vardır.

Oscar Wilde.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yaşamın anlamı gece duyumsanır ve sorgulanır. Kimse bunu öğle yemeği sırasında tartışmaz. Yaşam, gecenin konusudur.
Gündüz Vassaf
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Diyorum ki çok çay içelim, uzun uzun susalım.. Gözlerinde duralım sonra bir şiirlik uçurum.. Tek ayak üzerinde beklerse yorulur mu dünya? Savaş soğuk, kuşlar güzel, Allah büyük.."
Güven Adıgüzel.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.