You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Her gidiş, her yolculuk, kendi "benimin" bilinmeyenine doğru, bilmek için bir iniştir.
Tezer Özlü - Yaşamın Ucuna Yolculuk
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bir kitap bizi alıp diğer kitapların üzerine çıkarmıyorsa o kitabın neresi iyidir?
Irvin D. Yalom - Nietzsche Ağladığında
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Küçüğüm, hayat böyledir. İnsanlar hep çekip giderler. Yürek unuttuğundan ve pişmanlıklar öldüğünden değil. Birtakım şeyler, sevecenliğimizde kalmayı sürdürür hep. Ama insanlar gerektiği anda gitmek zorundalar.
Jose Mauro de Vasconcelos - Güneşi Uyandıralım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Sen gidersin, denklem düşer, ben aşk olduğumu ağlarım..Bir kelebek konduğu yerde bir mayın olduğunu anlar.."
ah muhsin ünlü
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yitirdiklerim de oldu
Kazandıklarımın yanında.
Bir ben kaldım şimdi
Tek yakın bana.
Ama ben eskiden de
Hep böyle
Yalnız çıkardım yola.
Metin Altıok
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
“Beni seviyorum” dedi biri. “Ben de beni!” dedi diğeri. İki yastıkta kocamak üzere mantıklı bir sözleşmeyle dünya evine girdiler. Olasılık hesaplarına göre herhangi bir şeyi aşkla istemedikleri için, zaten kontrol altında bulunan duygularının kesişeceği pek bir yer de olmayacaktı. Aynı çatı altında hayatlarını dizayn eden bu iki yabancının şiddetli bir geçimsizlik için yine özel bir gayret göstermeleri gerekecekti anlaşılan!

g.özcan
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.