You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Her suç ortaya çıktığında toplumlar aralarından birkaç kişiyi kurban eder, suçu onların üstüne yıkar ve gönül rahatlığıyla kenara çekilir.
Her suçlu; sadece kendi işlediği cürmün değil, bu suçtan topluma düşen payın da cezasını çeker.
Cezalarla ilgili mütalaalarda 'suçu doğuran sebepler' bahsi en az ilgi çeken kısımdır.
( Gökhan Özcan )
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Filan kimse, ancak ihtiyacı olduğunda bizi tanır" deme. Bilakis de ki: "Allah'a şükürler olsun ki insanların ihtiyaçlarını gidermekle bizi şereflendirdi"
"insanların Allah'a en sevgili olanı, insanlara faydası dokunanıdır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Vuruldum ama düşmedim
Vuruldum ama ölmedim
Bir ebabil kanadındayım şimdi
Anne
Ellerinden öperim
Cennetin gözbebeğiyim
Bir beyaz bulutun damlasıyım
Bir deli sevdanın tam ortasıyım
Göğsümde nişanım...
Mehmet Deveci
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hz. İsa'ya sormuşlar,
"Ölü diriltmekten daha zor ne olabilir?"
demiş ki, "İfhamu men la yefhem"
"Anlamayana, anlatmak."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dücane Cündioğlu
İnancın yanında
ilim varsa: hikmet
irfan varsa: rahmet
hüzün varsa: zarafet
neşe varsa: muhabbet
ama yoksa: şiddet
ortaya çıkar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Bir avuç kelime kıt'aları birbirinden ayırır, yer sarsıntısı gibi. Uçurumlara köprü atan cümleler vardır."
-Cemil Meriç
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yüreğim ağrıdı. Ama gerçekten ağrıdı. Yüreğin ağrımadığını söyleyen kişiler yalancıdırlar.
Jose Mauro de Vasconcelos - Güneşi Uyandıralım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.