You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
İnsan kendi yüzü ile konuşamayacak kadar acizdir bazen / ve yüzünden kaçacak kadar da akıllıdır ...
/ öfkenin rengi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni;
Desenize hayvanlar bizden daha medeni(!)

-Mehmet Akif ERSOY
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Özgür olmadıkları halde, özgür olduklarını sananlar kadar hiç kimse tutsak değildir..
Johann Wolfgang Von Goethe
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Müslüman bilimadamları dünyayı tanımlarken ''gam küresi'' derlermiş eskiden. Dünyanın işleri biraz böyle; "cihanda âdem olan bî gam olmaz''

g.adıgüzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Eğer samimi bir kalbe duâ olarak düşmüşseniz,
merak etmeyin emin ellerdesiniz.."
Bu gece emin ellere düşmeniz dileğiyle

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Akıl ve baş. Sıhhatimizi kaybetmek istemiyorsak bu ikisi arasındaki münasebetle alâkadar oluruz. Herkes kendine göre akıllıdır. Ben de kendimce akıllıyım. Akıl bahsinde bana bir şey soracak olursanız size akıllı olanların sadece akıllarını hep olması gereken yerde, yani başlarında tutanlar olduğunu söylerim. Aklını vücudunun bir başka yerine, midesine veya apış arasına kıstırma tercihinde bulunanlara akıl sahibi denmesini ben doğru bulmam. Bu kabil insanların hepsi aklı başından alınmışlar güruhunu meydana çıkarır. Benim gözümde bu taife sahte tarafı, fer'i tarafı, öbür, sair ve dolayısıyla zıt ve menfi karşı tarafı temsil eder. Aklı başında olanlar ümitlerini helâli ve haramı, imanı ve küfrü, siyahı ve beyazı ayırt etmeğe bağlayanlardır.
İsmet Özel, Çelimli Çalım, Sayı 15, sf. 20
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Kendilerine delilik bulaşmış insanlar mutludurlar, ben de onlardan biri olduğuma inanıyorum."
Aliya İzzetbegoviç
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.