You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
İnsanlar yaptığımızı beğenmiyor diye ne çok üzülüyoruz. Oysa Allah’ın takdiri ve rızasıyla beşeri bir takdir kıyaslanabilir mi? “Allah bana yeter!” demek ne güzeldir! ‪muhammed bozdağ
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hayatlarımız nasılda zincirleme birbirine bağlı. Hepimiz bir ötekinin eylemi sonucu mutlu oluyor ya da özrünün kefaretini ödüyoruz. Doğru olan şu ki bundan dolayı kimseyi suçlayamayız. Nasıl bir insan bizim yolumuzu çiziyorsa, bir başkasınıda biz ediyoruz yolundan ya da vesile oluyoruz atacağı adımdan.
Hayat böyledir işte kesişen hayatlar ve yollar zinciri kimsenin kontrol edemediği...

b.button
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Gözün kör olmadı.
Çünkü
Sadece parçalanan dağa baktın.
Ne büyük sevinçti hem nasıl yeni
Bir gıdım toprağa şiir söyledin
Sevdiğim de bana şimdi
Acıyı, ki unuttun, taşımakta olan kim?
Fatma Şengil Süzer
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Az önce bir nefes aldım. Sonra verdim. Şimdiki zamanda beni bekleyen yeni bir nefese geçtim. Önceki nefesim geçmiş zamanda kaldı. Sonra devam ettim böyle, bir nefesten diğerine…
Bir nefesle başladı hayatımız, bir nefesle sona erecek. Her nefesimiz bir anımıza hayat verecek. Şimdiki zamanımız hep bir nefes kadar sürecek. Her ne yaşıyorsak hep onun içine sığacak.
Nefeslerini biriktiremiyorsan, hiçbir şey biriktirme!

ö.ayral
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.