You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı güzel sözler
Mu’min ve kafir denize düstüğünde , ancak yüzme bilen kurtulur.
Allah cahilleri sevmez-kayırmaz
Yüzme bilmeyen cahil müslüman, boğulacak,
Yüzme bilen kafirse, kurtulacak.

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bir kuş tüyüne değip de
berelenmeden
Bir güz yelinde örselenmeden hiç
Çayırın acı yeşillerine uğramaksızın
Hırpalanmadan günışığında
Papatya kokularıyla ırgalanmadan
Sen yine orda mısın demeden
Sen hala
Sen hala gel demeden
Geliyorum ben sana
Metin ELOĞLU
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Aşınmış kelimeleri sıralıyorum. Oysa o, özel biri olmak istiyor. O'na özel bir hitap şekli, beklediği. Biz birbirimizin dünyasında yokken, nasıl içimin en bilinmeyen renklerinden oluşmuş bir hitapla, sadece size özel şeyler yazabilirim?
Hani bir söz var ya "analar kızlarının tahtını kurar da bahtını kuramaz" diye. Galiba yazarlar için de böyle."
Fatma Barbarosoğlu | Acı Deniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Romanda hikaye bahanedir, kanvastır; önemli olan geride varlığı hissedilen insan, bize seslenen kişidir. Bugüne kadar, edebiyatın daha iyi bir tanımını bulamadım: Edebiyat bize bir insan sesi duyurur. Amaç bir serüven anlatmak değildir, roman kişileri, belki de ağabeyimiz, yakınımız, dostumuz, atamız, tıpatıp benzerimiz olan bir başka insanı dinlememize yardımcı olurlar."
Frederic Beigbeder, Bir Fransız Romanı
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.