You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı güzel sözler
"Bir milletin fertleri, aynı vücudun organları olduklarını unuttukları zaman millet yıkılır. Birlikten ayrılan, birliği bozan hasta bir ruhtur, hasta bir varlıktır. Sıhhatli yaşayışta kinler yok, düşman davalar yoktur. Kin ve garaz, varlığın kendi kendine inanmadığı yerde doğan bir afettir. Mutlaka sahibini mahvedecektir." Nurettin Topçu/ Var Olmak
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"İçimden dedim bu şehre uzaktan koşarak gelen / Bir adam, olacak mı gene eskiden olduğu gibi / Diyecek mi gene ey insanlar yapmayın etmeyin" -Nurettin Durman
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah kement atar ve kulunu kendine çeker bazen..Hani seni üzen, yüreğini yakan o acı var ya, bilmezsin belki de Rabbine yoldur o, sabret.
Ayşe Reşad
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Arafat gününden önce barışın.
Arafat günü tüm ameller kabul edilir ancak dargın olanlarınınki müstesna..
Allah’ım ben tüm yarattıklarını-herkesi affettim sen de beni affet!..

a.reşad
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.