You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
'Kendini yontmayı unutma' der Zeus...

Kendi kabuğunu kendin soyabilirsin,
kendi özgürlüğünü kendin dışarı çıkartabilirsin...
insan biraz da kendi emeğidir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Her yanım kül içinde, ağrıdan saçlarımı yola yola, yüzüm tırmık tırmık, ama bakışlarım delici keskin, tüm insanlık karşısında durmuşum, utançlarımı özetleyerek, yarattığım etkiyi gözden kaçırmadan...
Albert Camus - Düşüş
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Karanlığın insanı delirten bir ihtişamı vardır
Yıldızlar aydınlık fikirler gibi
havada salkım salkım
Bu gece dağ başları kadar yalnızım.
Attilâ İlhan
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İstanbul diye bir kent yoktu ki yeryüzünde
Umut diye bir şey yoktu ki yeryüzünde seni sevmeseydim
Hak hukuk bereket diye
Eşitlik kardeşlik hürriyet diye
Yüreğime sağlık ne iyi ettim.
Metin Eloğlu
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
“Benim hayatımda hep bir acı vardı; hep acıdan yola çıktım. Çok fukara bir çocukluğum oldu benim… Sevgisiz üstelik. Bu yüzden kendimi hep garip bir leke gibi gördüm bu dünyada; ama tertemiz zamanlardan kalma bir leke.”
Metin Altıok
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"İnsan iki kişi olmak ister. Dahi ise tek, dolayısıyla yalnız olmak ister. Mutluluk tek olmaktır. İnsanın soylulukla sevme gereksinimi diye adlandırdığı işte yalnızlıktan duyduğu korkudur, başka bir bedende ben'ini unutma gereksinimidir."
Charles Baudelaire
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.