You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

General
RE: Anlamlı izler
Sende bir tuhaflık bulacaklar. Sözlerinde değişik bir tını, bakışlarında uzak iklimlerin izi. "Dilinde tuzu engin denizlerin." Bir yabanlık bulacaklar sende. Artistlik yapıyorsun diyecekler. Artistlik yapma! Konuşmaya başlayacaksın. Edebiyat yapma diyecekler. Hikâye anlatma. İzahata geçince masal okuma diyecekler...

Atakan Yavuz, Hata Günlüğü
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kardeşim yok benim, hiçbir nesebe benzemem
Zavallı gözlerimle bunca planın ortasında doğdum
Allah bana yükledi genç ölenin gömdüğü milatları
Onur Bayrak, Şairi Öldürdüler
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İnsan iyi prensiplere inanacak yerde iyi adetlere sahip olmalıdır diye bir söz vardır. Ayni şekilde iyi adetlerimiz olacağına tavır ve hareketlerimiz düzgün olsun denebilir. Anamızdan babamızdan öğrendiklerimiz belki vicdanımızı temiz tutmağa kafi gelmez. Fakat düz arkalı bir sandalyeye oturur da “bir berber bir berbere bire berber” sözünü kırk defa tekrarlarsanız içimizdeki şeytan duramaz, sırra kadem basar.
O’Henry
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bazı insanların ne kadar konuşkan bir suskunluğu var.
“Ne zaman ki mânâya dokunan bir kelam ettim,” dedi meczup, “vallahi ben aslında hiç ağzımı açmadım!”
Gökhan Özcan
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Elvan Turanlı: "öldürülen savcı Kiraz'ın babası konuşuyor :"tüm gün tv başında perişan vaziyettte olanları izledim, çocuğumun ölüm haberini aldığımda onu 46 yaşına nasıl getirdiğimizi gün gün hatırladım. öyle bir yangın ki yürekleri kor eder delirmek işten değil. Allahım aklımı koru galiba ölüyorum dedim. aklıma başka ölümleri duyduğumda söylediğim "inna lillah ve inna ileyhi raciun" ayetini okumak geldi. tekrar tekrar okudum, okudukça kendime geldim yüreğim genişledi teslim oldum"
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.