You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anlamlı Güzel Sözler

Anlamlı Güzel Sözler

Uzman
RE: Anlamlı izler
Ey dipdiri meyyit! Íki el bir baş içindir
Davransana...Eller de senin,baş da senindir!
His yok, hareket yok,acı yok...Leş mi kesildin?
Hayret veriyorsun bana... sen böyle değildin.
Kurtulmaya azmin,niye bilmem ki,süreksiz?
Kendin mi senin, yoksa ümidin mi, yüreksiz?

m.akif ersoy
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
"İslam dünyası, tümüyle istilaya uğramakla karşı karşıyadır. Bu durumda öncelikle Türkiye, İran, Mısır, Pakistan ve Suudi Arabistan’ın büyük sorumluluğu vardır. Bu ülkeler bir araya gelerek işbirliği yapmalı, İslam dünyasındaki sorunlara karşı etkin bir rol üstlenmelidirler. Biz sürekli Avrupadan akıl alıyoruz. Bundan önce, Pakistanlı ne düşünüyor, Özbek ne düşünüyor, Araplar ne düşünüyor, bunları bilmemiz gerekir.”
SEZAİ KARAKOÇ
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bakkal Ârif Efendi'ye ait bir beyit:

Kıl seyyiâtına tevbe gözler kapanmadan
Vaktiyle gör hesâbını defter kapanmadan.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Mantıklı insan sık sık, gülünecek bir şey olmadığı halde güler.
Onu kışkırtan her ne olursa olsun, verdiği tepki kendi iç huzurunu ifade eder...
Johann Wolfgang Von GOETHE- Gönül yakınlıklar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
“Sevgi insanın yüreğinden çıkan sessiz çığlıklardır. Bazen bunu sevdiğimiz insanlar bile duymaz.”
Khaled Hosseini
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Geleceği bilmiyor, tevekkül içinde bekliyorum. Bilmemeye ve sevgiye iman ettim ve kendime seslendim: “Gelecek üzerinde ancak Allah söz sahibidir!”

i,çolak
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.