Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmışkendi yolumu çizdiğimde anladım..
Bir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayatokuyarak dinleyerek değil.
Bildiklerini bana neden anlatmadığını anladım..
Yüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış aşk peşinden neden yalın ayak koştuğunu anladım.
.Acı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden neden hiç ağlamadığını anladım..
Ağlayanı güldürebilmek a ğlayanla ağlamaktan daha değerliymiş gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladım.
.Bir insanı herhangi biri kırabilir ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş çok acıttığında anladım..
Fakathak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşınıgözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğin de anladım.
.Yalan söylememek değilgerçeği gizlememekmiş marifetyüreğini elime koyduğunda anladım..
"SANA İHTİYACIM VARGEL!"diyebilmekmiş güçlü olmaksana "GİT" dediğimde anladım..
Biri sana "GİT" dediğinde "KALMAK İSTİYORUM" diyebilmekmiş sevmekgit dediklerinde gittiğimde anladım..
Sana sevgim şımarık bir çocukmuşher düştüğünde zırıl zırıl ağlayanbüyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım.
.Özür dilemek değil "AFFET BENİ" diye haykırmak istemekmiş pişman olmakgerçekten pişman olduğumda anladım..
Ve gururkaybedenlerinacizlerin maskesiymişsevgi dolu yüreklerin gururu olmazmışyüreğimde sevgi bulduğumda anladım
..Ölürcesine isteyen beklemezsadece umut edermiş bir gün affedilmeyibeni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım..
Sevgi emekmişemek ise özgür bırakacak ama vazgeçmeyecek kadar sevmekmiş..ANLADIM!!!