tam bir oyun cavanarıydım
her oyunu ben kazanırdım

fıtık ederdim herkesiiiiiiii

hiç kimse beni severek hatırlamıodur eminim şeytan

Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

giderayak işlerim var bitirilecek, 
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben evcilik oynamayı çok severdim
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben evcilik oynamayı çok severdim

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAKLISIN ZEYNEBİM KESİN ÖYLEDİR)Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben evcilik oynamayı çok severdimBELLİ BELLİ
GÜCÜN ONLARA YETMİYORDU DEMİsus be
saçı kısalar seni aralarına almıolarmış demek

![[Resim: 1871qt9.gif]](http://img67.imageshack.us/img67/9378/1871qt9.gif)
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo ne olcam kızlar zorla oynatıyodu sonra dövüyodum kızları diğer çocuklar kurtarıyodu kızlar onları dövüyolardı size ne oluyo biz dayak yemek istiyoz diye muahahahahaha
sonunda bu oluyodu ama tarafımdan ona sus be
sus be
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BENDE GELİYORUM.REYYANIM ÖNCE ISLATALIM.ETKİSİ UZUN SÜRER.Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo ne olcam kızlar zorla oynatıyodu sonra dövüyodum kızları diğer çocuklar kurtarıyodu kızlar onları dövüyolardı size ne oluyo biz dayak yemek istiyoz diye muahahahahahahırrrrrrr
bizim burda da vardı senin gibi biri apartmanda tek erkekti almazdık onu oyuna ne uğraşırdı bizle sus besonunda bu oluyodu ama tarafımdan ona sus be
sus be
![[Resim: 1871qt9.gif]](http://img67.imageshack.us/img67/9378/1871qt9.gif)
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben en cok cadıcılık oynamayı severdim kucukken
siz bilmezsiniz biz bulmustuk o oyunu cok eglencelıydı ya

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.