You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anketten Saadet Süprizi...:)

Anketten Saadet Süprizi...:)

MüslümAnarşist
RE: Anketten Saadet Süprizi...:)
yaw sami cidden seni anlamıyorum..

Kanun koyucunun sadece Allah olduğunu kabul ediyorsun, buna vasıta olan küfür sisteminde seçimlere katılmanın da aklen ve şer'en bir oyundan ibaret olduğunu da az veya çok kavrıyorsun..

E zaten kendin söylüyorsun bu konuda kafam çok muallakta diye.. Birçok kişiyle tartışmışsın (ki bunlardan biri de benim) bu konuda karşındakini akli ve şer'i olarak tam ve kamil biçimde tatmin etmiyorsun..

Şimdi de diyorsun ki zor bir hedef peşindesiniz vs. vs.

Biz zor olan bir hedefe meşru yollarla ve bu hedefin zorluğundan mı mes'ulüz yoksa (sözde) iktidarı ele geçirmekle mi ?

İnşallah hem sözde hem de icraatte açık ve net, kendisini gizlemeyen kafir bir parti gelir..!
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-01-2009, Saat:09:56 PM, Düzenleyen: atesdevrimi.
Profesör
arkadaşlar uyarıyım

hakaret edici mesaj oldumu kilitlerim konuyu diyim şimdiden Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
sizin için başa kimin geçiceği önemli değil nasılsa.. Her siyasi sizin gözünüzde aynı değerde.. Bn her halükarda milli görüşün denenmesinden yanayım.. bu konuda İslam aleminin bi kaybı olmicağı kesin..

Numan kurtulmuş un da çok konuşmasını dinledim.. Çok harika bi liğder.. Ne kadar başarılı olucağını zaman gösterir.. Ama bn kötü bi hamur görmüyorum. Adam o kadar yemin ediyo ya dinleğin siz bile etkilenirsinizgülücük
Neyse hayırlısı olsun..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Kitleyin alıştık artık sorun değilgülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: RE: Anketten Saadet Süprizi...:)
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
hanzala77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Saygı maygı duymam bn.. Gördüklerimi söylerim.. Bildiklerim üzerimde vabaldir.. Halkın sesi bana vız gelir tırıs gider.. Önemli olan Allah ın sesi.. İslam aleminin bugünkü durumudur önemli olan..

Unutmayalım Hükümet makamı söz söyleme makamı değil.. İcraat makamıdır..!!
SADET PARTİSİ DİYELİM BAŞA GELDİ PEKİ ŞERİAT GELİÇAEKMİ ALLAHIN KANUNLARI GELİÇEK Mİ BUNA İNANIYORMUYUZ BİLİYORSUNUZKİ KANUN KOYMAK ALLAH MASUSTUR KANUN KOYUCU ALLAHTIR

Evet bi çok konuda haklızınız.. Snin düşüncende arkadaşlarım var bi çok kezde tartıştık bu konuyu..
Kafamı az kurcalamadı değil.. Çok iyi, hoş ama.. zor bi hedef peşindesiniz..
Kanunları Koyan muhakkak Allahtır.. Bu konuda bn Milligörüşten de ümitsiz değilim.. Bütün projeleri hazır ve nazır.. Bi iktidar olması eksikgülücük Allahın izniyle o oldumu kanunlar gelmeye başlar die ümid ediyorum..
Hiç olmadı en azından sizin işiniz kolaylaşır yanigülücük

BİLİYOSUNKİ KAFİRLER İSTEMESEDE ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR İSTER ZOR OLSUN İSTER KOLAY ALLAH VAAD EDİYOR DEMEKKİ BİNM DÜŞÜNCEM ZOR BİR HEDEF DEGİLMİŞ MİLLİGÖRÜŞLE PEKİŞEN DÜŞÜNCELERİMİZ VAR AMA ŞEVKİNİ KIRMIYM SADET BİDAHA ZOR GELİR YAŞASIN İSLAM YAŞASIN ALLAHIN KANUNLARI
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizin için başa kimin geçiceği önemli değil nasılsa.. Her siyasi sizin gözünüzde aynı değerde.. Bn her halükarda milli görüşün denenmesinden yanayım.. bu konuda İslam aleminin bi kaybı olmicağı kesin..

Numan kurtulmuş un da çok konuşmasını dinledim.. Çok harika bi liğder.. Ne kadar başarılı olucağını zaman gösterir.. Ama bn kötü bi hamur görmüyorum. Adam o kadar yemin ediyo ya dinleğin siz bile etkilenirsinizgülücük
Neyse hayırlısı olsun..

subhanallah kardeşim benim önemli olan senin taraftarı olduğun parti veya şahıs değil kullandığı yöntem.

Numan kurtulmuş dediğin kişi diğelim mükemmel bir adam çok iyi bir yönetici harika bir aile babası ve iyi ve takvalı bir müslüman .
secimde başarılı oldu . yönetimi ne olucak ?kur'an dan hiç sapmadan yöneticekmi yoksa mecburen kabul mü edicek sistemi ve unutma.....Allah'ın hükümleriyle hükmetmeyenler kafirlerin ta kendisidirler..ben ce iyi düşün kardeşim kendisi kabul etmesede bu hükümlere göz yummak zorunda o naylamak zorunda....
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Ama başka yöntemlerle ipleri ele almak hem zor hemde biraz acımasız.
Haklısınız.. Ama olaylara bu kadar radikal de bakmamak lazım ya..
Olmuyo işte.. Bu fikir yüzünden çoğunuz mapusta.. Ziyan değilmidir bu.
Bn size hak veriyorum ama iktidarı başı boş bırakmaktan yana değilim.

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
valla o da doğru sühim cesaretli ,kendine güveni tam müslümanlar yetişmesi laZIM al işte ihl ler SUÇU ÖZELLİKLE bABALARDA BULUYORUM onlar erkek çocuklarına güven aşılamıyorlar napıyorlar bundan adam olmaz dedikleri çocukları e napalım bari ihl ye gönderelim diyorlar sonra şimdi bu çocuklardan nolur hiçbişe adam gibi okutsunlar göndersinler düzgün okullara hem dindar hem itikadı sağlam cesur hem bilgili adamlar olsunlar GÜVEN GÜVEN GÜVEN ....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama başka yöntemlerle ipleri ele almak hem zor hemde biraz acımasız.
Haklısınız.. Ama olaylara bu kadar radikal de bakmamak lazım ya..
Olmuyo işte.. Bu fikir yüzünden çoğunuz mapusta.. Ziyan değilmidir bu.
Bn size hak veriyorum ama iktidarı başı boş bırakmaktan yana değilim.

Canım kardeşim benim bunu ii bil ve ALLAHA sığın bu partilerin bir araya gelmesi aynı yolda toplanması ümmetin bir araya gelmesi önemli diil ..
1 milyar da olsa 2 milyarda olsa bişi değişmez .
Allah azze ve celle zaferi bu uğurda savaşan ama gercek anlamda savaşan bir azınlığa nasip edicek ...
o nların kanunları sistemi taptıkları mümini ilgilendirmez ..elbet zindanlara atılıcaz elbet zulüm görücez bunlarda hiç önemli diil biz yeterki Allah (c.c) istediği gibi dosdoğru olalım yeter ..

"Düşmanlarım bana ne yapabilir ki?
Ben cennetimi yüreğimde taşıyorum,
nereye gitsem o benimle gelir.
Hapsedilmem halvet,
sürgün edilmem hicret,
öldürülmem şehadettir.
Değil mi ki
göğsümde Allah'ın Kitabı
ve Rasulü'nün sünneti vardır!"
ibn teymiyye r.a
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bu konuda söylibeliceğim fazla bişey yok..
Allah yardımcınız olsun.. Bileğinizde diliniz kadar kuvvetli olsun inşaAllah..gülücük

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.