You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ANKARA'DA MEYDANLARIN GALİBİ KİM??

ANKARA'DA MEYDANLARIN GALİBİ KİM??

Profesör
ANKARA'DA MEYDANLARIN GALİBİ KİM??
[Resim: 142756.jpg]

Ankara'da meydanların galibi kim?
Sandık günü yaklaştıkça liderlerin düzenlediği miting sayısı da artıyor. Bugün Erdoğan da Baykal da Ankara'da idi. Peki Başkent'te meydanların galibi kim oldu?

Sincan'da seçmenlerin karışına çıkan Başbakan Erdoğan Baykal'ın "% 52'nin altı iktidar için başarısızlıktır" sözlerini değerlendirdi. Bu sözlerden oldukça keyif duyan Başbakan "Senin gibi muhalefete kurban olayım" dedi.

CHP lideri Deniz Baykal da Başbakan'la aynı saatlerde Ankara'daydı. Tandoğan mitinginde Başkentlilere Ankara adaylarını tanıtan ve onlardan oy isteyen Baykal'ın hedefinde yine Erdoğan vardı. "İktidar olmak ayrıdır adam olmak ayrıdır" sözleriyle Erdoğan'a yüklenen CHP lideri Yüksek Seçim Kurulu'nun oy kullanmak için getirdiği TC Kimlik numarası zorunluluğunu sert bir dille eleştirdi.

KANAL D CHP'Yİ 2'YE KATLADI!

Peki AK Parti ve CHP mitinglerine katılım ne kadar oldu? Hangi lider kaç kişiye hitap etti?

Kanal D'nin haberine göre Erdoğan'ın miting yaptığı Sincan Meydanı'nda 20 bin Baykal'ın miting yaptığı Tandoğan Meydanı'nda ise 80 bin kişi vardı.

Fakat Emniyet'ten bildirilen resmi rakamlara göre 200 bin kişi kapasiteli Sincan Meydanı'nda 125 bin kişi Tandoğan Meydanı'nda ise 40 bin kişi bulunuyordu.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.