You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anılarımız......

Uzman
Anılarımız......
İstedim ki özlediğimiz hatrladığımızda yüzümüze tebessüm getiren anılarımızı paylaşalım.
Hatırlamak güzeldir.... Hayata dair herşey güzeldir. Ben başlayım...

Herkes için doğup büyüdüğü yerin tadı, dokusu, anısı, yarası başkadır. ben oranın sokaklarının kral kraliçe oynayan, toprağına çivi saplayan, misket yuvarlayan, köpek dövüştüren, kandillerde bayramlarda tanıdık tanımadık herkesin ziline basıp harçlık şeker isteyen, canı sıkılınca zillere basıp kaçan, yokuşundan inerken bisikletinin freni tutmayıp kaldırıma toslayıp dizleri kanayan, eline koca bir poşet alıp sokaklar da emir namına ne varsa toplayıp hurdacıya satan, gediz çıkmazında en tatlı günlerini geçiren çıkmazın çete halindeki 5-6 köpeği tarafından bir sabah kovalanıp ömrünün en hızlı koşusunu yapan, leventin sokaklarında zenginliği, kağıthanenin deresinde fakirliği koklayan, evden çok uzaklaşıp sokaklarında kayboldukdan sonra kafa yukarıda sabancı binasını arayıp yönünü bulmaya çalışan, saatin kaç olduğunu unutup,oyunların en kralına dalan, ve annesinin çığlık şeklindeki kendisini arama amaçlı bağırtısıyla kendine gelen, okulun bahçesinde ki yüksek duvara tırmanıp, Okul bahçesi dışında olan ağaca atlayıp gövdesinden aşağıya kayarak börek almaya kaçan, , mezarlığa gidip elinde su bidonlarıyla su satmaya çalışan, gültepenin çingelerinden haraç istenen, , 9 taş oynarken topu hep yandan geçiren =), tek amacı arkadaşlarıyla birlikde yeni yerler keşfetmek olan, terk edilmiş bir evi arkadaşlarıyla temizleyip kendi özgü mekanını elde eden, abisinin telli plastik arabasını bir gece en büyük hayali olan pullarla gelin arabasına çeviren , sabah ise şiddet verici bir acıyla uyanıp abisinin saçlarını yapıştığını gören :D hiç kızlarla oynamayn, arkadaşlarının hepsinin erkek olan ,misket yutmada üstüne kimseyi tanımayan, arka mahallenin çocuklarıyla mahalle kavgasında korkusuzca dövüşen, okul forması annesi tarafından hafta en az 3 kere dikilen :D abisi ve arkadaşları bir inşaatın 2. katından kim daha cesur diyerek sırayla atladıklarını görünce, bende atlıycam diye tutturan , atlayamazsın diye dalga geçilince, geri çkilip ileri doğru hızla koşarak oradan atlayan, karşılığındada atlama sonucu dilinin yan tarafını ısırıp kopardığını fark eden, annesinin ağzından boşalan oluk oluk kanı görünce sokağın ortasına bayılan =) maçlarda hep yer almak isteyen,ama hiç bir zaman takıma sokulmayan, oturup bir gece takıma alınmadığı için saatlerce ağlayan, sonrada hırs yapıp kavga yaptığı arka sokağın takımında kendi takımına karşı yer alan :D abisinin de içinde bulunduğu takıma 2 gol atıp abisinin tekmelrine maruz kalan =))) üst sokakda bulunan tahta köprünün yanından geçen su borusunun üzerinde yürmeye çalışıp bunu başaran,arkadaşlarının övgüsü üzerine dahada ileri gidip köprü ile boru arasındaki dar yerden geçerken kafasından köprü ile borunun arasına sıkışan, ve boşlukda 5 metre yükseklikde asılı kalan, bütün mahallelinin ayaklanıp kurtarma operasyonu düzenlendiği olay da itfaiyenin gelmesiyle kurtulan, annesinden yediği dayaklarının sayısını hatrlamayan :D
gece bile aydınlık olan caddesi, sokak başlarında dikilen bıçkın delikanlıları, esnafını en az otuz kırk yıldır burada oturan insanların oluşturduğu, yaz kış hep canlı olan, atarlı tutarlı abileri ile ünlü .......
her sokağında bir anım vardır, şimdi sokaklarında eskisi kadar çocuk yok, hep bir kalabalık var ama birbirini tanıyan yok, metre kareye düşen insan sayısı 10 a katladı.
İşte böyleeeeee =)))
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: Anılarımız......
Bikeresinde biz 3 arkadaş bi kıza dedikki "biz bücür cadıyız seni maymuna çevirebiliriz" kızda korkudan ağlamaya başladı kahkahakahkaha
Saatlerce uğraştık kızla gelen geçene "ben maymunmuyum" deyip duruyodu Allahım yaa birden öyle hatırladım iştee :p

Aslında helallik almam lazım çok pişmanım biz 3 kişiydik o 1 kişiydi üzgün
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Selenda büyüktüm birazdaha büyük olmasamda hayatta inanmam öyle şeylere :p ama inandırabilirim anladin : ))
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
hýms Kimsenin yazacak anısı yokmu yani hýms

Yazmayın bende hep kendim yazarım....
Böcek ve sineklerle aramda olan iğrenç hikayelerimi anlatayım da görün sizdil
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bocek ve sınek hıkayelerıne bayılırım ben :D anlatsana ımpo :D

bende bır anımı anlatayım:
bu senekı ramazan bayramında memlekete gıttım.dedemın bahceye gıdıp elma yedım:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.