You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
Cvp: ANGUT
ben bunu değilde angut kuşlarının tuzağı gördükleri halde tuzağın üzerine giderlermiş diye duydum yani çok kolay avlanırlarmış.
DOKUNAN BANA MENDİL TUTSUN...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ANGUT
bence sadece sölenişi kaba oldugu için kötü bişey sanılmıştır gülücük mesela engüt olsa kibar bişey hatta iltifat sanardık belki)
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benımkıler bu kadar kotu degıl kı:D muhabbete bak:angut yerıne angüt desek daha ıyı olurmus:D bu ne ya:D
sıl o mesajı yoksa ınternnette kımse esprı yapmayacak bır daha:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
işte size bir örnek verdim :D sizin esprileri okuyunca aynen böle bir etki oluyo bende de
yoksam benim espri yetenegimi bilen bilir:D övünmek gibi olmasın

sende seni güldürdüğüm günleri unuttun galiba nankör:D artık hep igrenc espri yapıcam
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.