You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Anayasa Mahkemesi, doğru karar aldı"

"Anayasa Mahkemesi, doğru karar aldı"

Forumcu
RE: "Anayasa Mahkemesi, doğru karar aldı"
kusura bakmayın ama laikliğin bir diğer tanımıda insanların inançlarından kurtulmak inançlara bağımlı olmamak tek tip bir toplum olmaktır...
özgürlükse insanların istediği gibi yaşaması ***hibirşekilde*** hiçbir ayrımcılığa taabi tutulmamasıdır
tabi ozaman herkes kendi inançları doğrultusunda yargılamak/yargılanmak ister işte bu durumda ise devreye yargı girer
türkiyedeki anayasa mahkemesinin vaziyeti ise ortadadır laik ülkelerdeki bu sorun hiç çözülemediği gibi hiçbirzaman da çözülemeyecektir
inançlı kişiler herzaman haksızlığa uğrar ve de mağdur olurlar.. hatta müslüman ülkelerdeki inançlı gayrimüslimler (hristiyan,budist vbz. gibi kişiler) laik ülkelerde yaşamaktansa o müslüman ülkede yaşamayı; (aynışekilde) hristiyan ülkelerdeki inançlı gayrihristiyanlar (müslüman, budist.. gbi kşiler) laik ülkelerde yaşamaktansa hristiyan ülkelerde yaşamayı tercih ediyorlar..
elbetteki bunun enbüyük sebebi adalettir..
ülkemiz diğer laik ülkelere göre (ki buülkeler saten bir elin poarmağını geçmiyor) çokçok daha vahim durumdadır özelliklede inançlı müslümanlara karşı yapılan haksızlıklar zahir olunduğu gibi daha da fazladır...
inanın bence tüm olaylar budur bu yüzdendir..
**diyeceğim odurki artık laiklik ===== antiözgürlük.......**
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: "Anayasa Mahkemesi, doğru karar aldı"
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdasa sevglrimle..
kihkihkihgülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: "Anayasa Mahkemesi, doğru karar aldı"
hehehehehegülücük
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdasa sevglrimle..
kihkihkihgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: "Anayasa Mahkemesi, doğru karar aldı"
Sadıkcıım Seninde dediğin gibi laikliği antiözgürlük gibi yaptılar.burada bize düşen görev bence çok çalışmak
[Resim: xarkt2.jpg]

[Resim: xarkt2.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-06-2008, Saat:06:05 PM, Düzenleyen: Caracush.
Cvp: "Anayasa Mahkemesi, doğru karar aldı"
bu arada baykal ayak oyunu yapıyor

teklif edilemez bir madde değildir bu bir

din ve vicdan özgürlüğü anaysa da zaten madde olarak mevcutken bu iddiası saçmalık

şekil mevzuuna gelince

"şekil açısından inceleme yeterli sayı oturum ve zaman ile sınırlandırılmıştır" diye yazar anayasa da

baykal aklı evvellik yapmaktan vazgeçsin bu palavraları kimse yutmuyor...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.