Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
"Anayasa Mahkemesi, doğru karar aldı"
"Anayasa Mahkemesi, doğru karar aldı"
özgürlükse insanların istediği gibi yaşaması ***hibirşekilde*** hiçbir ayrımcılığa taabi tutulmamasıdır
tabi ozaman herkes kendi inançları doğrultusunda yargılamak/yargılanmak ister işte bu durumda ise devreye yargı girer
türkiyedeki anayasa mahkemesinin vaziyeti ise ortadadır laik ülkelerdeki bu sorun hiç çözülemediği gibi hiçbirzaman da çözülemeyecektir
inançlı kişiler herzaman haksızlığa uğrar ve de mağdur olurlar.. hatta müslüman ülkelerdeki inançlı gayrimüslimler (hristiyan,budist vbz. gibi kişiler) laik ülkelerde yaşamaktansa o müslüman ülkede yaşamayı; (aynışekilde) hristiyan ülkelerdeki inançlı gayrihristiyanlar (müslüman, budist.. gbi kşiler) laik ülkelerde yaşamaktansa hristiyan ülkelerde yaşamayı tercih ediyorlar..
elbetteki bunun enbüyük sebebi adalettir..
ülkemiz diğer laik ülkelere göre (ki buülkeler saten bir elin poarmağını geçmiyor) çokçok daha vahim durumdadır özelliklede inançlı müslümanlara karşı yapılan haksızlıklar zahir olunduğu gibi daha da fazladır...
inanın bence tüm olaylar budur bu yüzdendir..
**diyeceğim odurki artık laiklik ===== antiözgürlük.......**
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdasa sevglrimle..kihkihkih
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdasa sevglrimle..kihkihkih
teklif edilemez bir madde değildir bu bir
din ve vicdan özgürlüğü anaysa da zaten madde olarak mevcutken bu iddiası saçmalık
şekil mevzuuna gelince
"şekil açısından inceleme yeterli sayı oturum ve zaman ile sınırlandırılmıştır" diye yazar anayasa da
baykal aklı evvellik yapmaktan vazgeçsin bu palavraları kimse yutmuyor...
giderayak işlerim var bitirilecek, giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...

alkış
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi