Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
aloo alttaki sana bi soru
aloo alttaki sana bi soru
ayrıca hiç hoş bir başlık değil. alooo nedir abi, telefon mu ediyorsun, peah!
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
bıldıgım kadarı ıle telefonu bulan zatı muhteremın sevgılısının basharflerınden olusuyor alo kelımesı:D
sevgılının adı Alessandra Lolita Oswaldo ımıs.ısmındekı lolıta kelımesı zamanla farklı bır manaya bürününce adam kızmıs kısaca ALO demeye baslamıs sevgılısını.hatta bı ara sevgılısıne kızmıs ve "ALOOOOOOOOO senı sevıyorum kızıııım" demıs:D o gun bungundur de tum ınsanlar alo dıyor ıste telefonu acınca:D:D ogrendın mı baco ne oldugunu:D:D:D:D:D:D
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
ressamımız abidin dino neyin resmini yapmıştır, bilene püskevit :D

*Yüzmek zayıflatıyorsa balinalar nerede yanlış yapıyorlar?
*Süper yapıştırıcı herşeyi yapıştırdığı halde niçin içinde bulunduğu tüpün iç çıdarlarını yapıştırmamaktadır?
*Niçin yanlış çevrilen telefon numarası hiçbir zaman meşgul çalmaz?
*Niçin falcıya gitmeden evvel randevu almak gereklidir? Geleceğimizi bilemez mi?
*Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın hava kaç derece olacaktır?
*Niçin "tek heceli" kelimesini diyebilmek için dört hece kullanmaktayız?
*Neden insanlar gökyüzünde 400 Milyon yıldız var denildiğinde inandıkları halde, yeni boyalı yazan yüzeyi elleriyle yoklarlar?
*Niçin limonlu gazozların içerisinde bir sürü suni tatlandırıcı varken bulaşık deterjanında gerçek limon suyu kullanılmaktadır?
*Işık 300.000 km/sn hızla yayıldıgına göre karanlık hangi hızla çökmektedir?
*Işık hızında giden bir arabada oturduğumuzu varsayarsak, farları yakınca ne olur?
*Niçin fare kokulu kedi maması yok?
*Teflona hiçbir sey yapışmadığı halde teflon tavaya nasıl yapışmıştır?
*Niçin uçaklarda paraşüt yerine can yeleği vardır? Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır?
hadi cevapla bakalım
evet başlayalım cevaplamaya :D
yahu ne diyon hemşerim :D:D:D:D
fare kokulu kedi mamasını cevaplayabilrim sadece :D çünkü kediler fare yemez, sadece yakalayıp öldürüp oynayıp bir kenara fırlatırlar, tıpkı hayatın bizi fırlattığı gibin :D kedi mamalarını neidüğü belirsiz cesetlerden üretiyorlar :D
ne olsun ? :D
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi