You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allahın haramını helal yapmak=ŞİRK

Allahın haramını helal yapmak=ŞİRK

Acemi Üye
RE: Allahın haramını helal yapmak=ŞİRK
Tam aksine işim olduğu halde sana bazı gerçekleri anlatmaya çalışarak saatlerdir işimi aksatıyorum zan yapma lütfen ben sana gerekli açıklamayı zaten yaptım büyük şirkte cehalet mazeret değildir bunu mazeret görenler ya muhalefet için yada vicdanen görür senden kapsamlı bir araştırma yapmanı rica ediyorum birsey kaybetmezsin belki bildigin dogrular yanlistir bunun garantisi var mı ben sana bana kurandan örnekler ver dedigimde vermiyorsun çunki vereceğin bir örnek yok bana sadece dusunce ve fikirlerini söylüyorsun oysaki ben sana her firsatta kurandan örnek vermeye caliştım emin ol vaktim olsa daha çok kanıt sunardım sana İnşaAllah sonra konusuruz
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kardeşim gerçekten konuşmak için konuşuyorsun yani sadece muhalefet etmek için benim akidem nettir elhamdülillah allahın yasakladıklarından beriyim akidem bazılarınınki gibi çorba akidesi değildir sana ayet sunuyorum inkar ediyorsun bende sana diyorum ki ne dayanarak bu ayetleri inkar ediyorsun biz konu islam olunca sadece Kur'an-ı kerimden örnek veririz sizler neden herhangi bir delil sunamıyorsunuz bana bak tekrar tekrar söylüyorum dikkatli oku;
Büyük şirkte cehalet mazeret değildir Allah C.c ona ortak koşanları affetmeyeğini belirtmiş tevbe etmedigi taktirde lafı dolandirip dolandirip duruyorsun madem aksini iddia ediyorsun konusmak yerine bana delil sun bana kanıt sun kuranın neresine dayanarak inkar ediyorsun ? Söyle bana bende bileyim ? Kanıtın yoksa konuşmayalım çünki konu islamsa sadece kur'an dan ve hadislerden örnek verilir bana fikir ve düşüncelerni söylüyorsun bana delil getirmedigin sürece seninle tartışma içerisine girmeyeceğim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Yani bir insan demokrasi ve laiklik bir dindir diyorsa ve Allahın dini ile beraber onlara tabii olmayı Allah'a ortak koşmak olarak görüyorsa fakat cehaletinden dolayi bir sakınca yoktur diyorsa asıl bu insanin akidesinden şüphe edilir ben sana diyorum ki sebebi ne olursa olsun Allah O'na ortak koşanları affetmeyeceğini belirtmiş bu kadar net ve basit yazdiklarimi 8 yaşındaki bir çocuğa okutsaydım anlamıştı 10 kere sunacak bir kanıtın olmadığı için mi lafı dolandirip dolandirip ayni noktaya getiriyorsun defalarca sordum yine soruyorum neye dayanarak inkar ediyorsun Allah'a ortak koşanlarının cehaletlerinin mazeret olacağını bana sadece bunun cevabını ver?
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Sen cevap vermekten kaçtıkça konu safsataya dönüyor. Sabahtan beri soruyorum 'dine ilk seferde girecek olan birisinin dinden çıkaran şeyleri bilmesi gerekir akdi halde cehaleti mazeret olmaz kafirdir' diyorsun ben de diyorum ki 'dinden çıkaran şeylerim hepsini mi bilmesi mi gerekir yoksa bir kısmını bilerekte dine girebilir mi"
Bak soru çok basit ama nedense cevap yok
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.