You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allahın haramını helal yapmak=ŞİRK

Allahın haramını helal yapmak=ŞİRK

Acemi Üye
RE: Allahın haramını helal yapmak=ŞİRK
Kardeş birşey dikkatimi çekti geçmiş yorumlarda demokrasi ve laiklik bir dindir demişsin peki bunu desteklemek o dini yüceltmek Allah a ortak koşmak olmaz mı? Yani demeye çalıştığım demokrasi bir din diyorsun fakat bu dediğin din Allah'ın C.c bize buyurduğu din değil apaçık o halde senin demenden yola çıkacak olursak hem demokrasi dinine hemde allahın dinine inanan kafirdir çünki iki dine tabii olunmaz bana açıklarmısın bunu?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ben cehalet mazeret görmüyorum kardeşim bir çok aliminde belirtmis oldugu gibi burasi TC afrika değilki kuran ulaşamasin cehalet mazeret olsun bulmak isteyen okumak isteyen herkez bir sekilde kuran a ulasabilir bu benim yanlışlarım içinde geçerlidir..

Peygamberleri ve ayetleri inkar edenlerde cahilliğinden ötürü ediyor mesela bunun hiçbir hükmünün olmayacağını düşünmek gerçekten ilginç

Bu benim görüşüm bu konu herkezin hafife aldığı fakat hükümleri ağır olan bir konudur
İşin ucunda Allah'a ortak koşma ve başka dinleri tabii olma var ne yaparsan yap bana ortak koşma diyor Yüce Allah c.c senin görüşün sana benim görüşüm bana kardeşim hakkini helal et
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Örneğin günümüzdeki hem müslümanım diyip hem namaz kılıp hadisleri inkar edenler peygamber yok diyip ben sadece kur'an dan sorumluyum diyip iman edenler yada Allah'a inandiklari halde ayetleri reddedenler bilmiyorlar sonuçta bunlarda cahil sınıfına girmiyor mu ? Peki bunlari uygulayanların cehaletleri mazeretmidir elini vicdanına koy ?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.