You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah ve diğer tanrılar

Allah ve diğer tanrılar

Forumcu
RE: Allah ve diğer tanrılar
İsmet ben müslümanım ateist değilim nasıl inanıyorsam öyle anlatırım sen istersen inanma bu benim için sorun değil senin ayetler hakkında hüküsüzsür demek benim için hükümsüz üstelik atesist değilsen nesin deist?
Neyin konuşması ozaman bu zaten sen inkar ediyorsun biz iman e ee ne sen bir şey araıyorsun nede biz sana islamı savunma gereği hissetmiyorum buna ihtiyacç yok vaktiyle bir alim dediki bir çok ilmi konularda tartıştım ve karşımdakini ikna ettim illa cahil bundan müstesna yani biliyorum zannedene zaten biz bir şey veremeyiz benim için konu kapandı.
Senin inkar etmen gerçeği değiştirmiyor.
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
İslam ülkelerinin bilime değer vermediğini nasıl söylersiniz?
Bugünkü bilim İslam alimlerinin, Müslüman bilim insanlarının bilgi ve birikimleri üzerine kurulmuş.
Eğer bilimden söz edecekseniz Müslümanların hakkını veriniz.

Bugün neden geri kaldı sorusunun cevabını yukarıda verdim. Şu kefereler yakamızı bırakmıyor ki.

Saydığın isimlerin hiçbiri kafir ilan edilmemiş Müslüman bilim insanlarıdır. Birkaç kişinin sözüne bakarak bu insanları kafir ilan etmek doğru değil.

Öldürmek emirlerini bir daha oku. Öldürmeye geleni öldürmek emredilmiştir aksini ispat edemezsin.

Bahsettiğin savaşlar İslam'ı götürmek içindir. Bir yerde eğer adalet yoksa tesisi için gerekirse zor kullanılır. İnsanların özgürlüğü için zorbalarla savaşılmasından neden rahatsız oluyorsunuz?

Türkler hakkında okuduğun hikaye muhtemelen taraflı bir kafir tarafından yazılmış.

Bundan sonra artık bir soru daha sorma.
Şimdi sen Kuran'ı dörde çıkardın biz bunun yanlış olduğunu ispatladık.
sonuç olarak ne değişti?
Buna cevap verir misin?
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ben yazdıklarını okuyunca hristiyan forumlarında baya gezindiğini anladım önce hristişyanların diliyle bizi eleştiriyor sonra ateistlerin diliyle konuşuyor bence bir fikri yok sadece başkalarının fikirleri ile kendini dile getiriyor islam hakkında müslümanlar hakkında ne dediğinin hiç kıymeti yok.
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ismet sen bana bunları anlatarak beni ikna edemiceksin bende sana ayet hadis söyleyip ikna edemicem ozaman konu ne? derdin ne ne istiyorsun canın mı sıkılıyor bumu derdin ?
﴾nisa 115﴿
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
@Abdulhamit'e hak veriyorum.
Keşke gerçekten öğrenmek isteseniz.

Bundan sonra artık bir soru daha sorma.
Şimdi sen Kuran'ı dörde çıkardın biz bunun yanlış olduğunu ispatladık.
sonuç olarak ne değişti?
Buna cevap verir misin?

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Madem bişe değişmiyor ne işin var burada.

Ben şeksiz iman ediyorum.

Sen de birilerinin sözüne inanıyorsun.

"Efendim hiçbir şey yoktu ve bir patlama meydana geldi." Hiçbir şeyi patlatanlara inanmaya devam et.

Bu da senin efsanen.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.