You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah var diyen müslüman olmaz.

Allah var diyen müslüman olmaz.

Yönetici
RE: Allah var diyen müslüman olmaz.
@Abdulhamithan, sizi daha önce de uyardım lütfen mesajlarınızı tek bir mesaj olarak gönderin. Tekrar tekrar yeni mesajlar göndermeyin.

Ben şimdi flood meajlarınızı birleştiriyorum lütfen bir daha bu şekilde birbirini takip eden mesajlar göndermeyin.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Allah var diyen müslüman olmaz. Başığını ben okusam nasıl yani der içeriğe göz atarım içeriği okuyunca zaten gayet net belli anlatılmak istenen nedir yani kapalı bir durummu var.

Türkler şamanistken Allah var dediler(göktantı) müslümanmı oldular.Bir insana davet yaptık bir çinliye mesela oda Allah var dedi müslümanmı oldu.

Allah var diyordu zaten mekkeli müşrikler Kuranı kerimde açıkca bu ifade ediliyor zaten izah ettim.

Siizn taptığınız ayağımın altında diyen kabul enel hak diyen kabul ama dimi neden çünkü onlar evliya hayır efendim şeriatin zahirine aykırı her söz gayri islamidir peki Allah var diyen müslüman olmaz demek ne demek kadı soru böyle demişsin manası ne evladım İzak ediyorum kadı hazretleri Allah vard diyen müslüman olmaz çünkü bu yetmez kadı hazretleri dşiye bunca izahı getirsem kafirmi dicek bana yafda sen zındıksın diye kafammı vurulucak ne acayip imanın önemini anlatmaya çalışan bir insana imansız bir insanın lafzını yada mantığını yapıştırmak.
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Birbirini takip eden mesajları göndermek harammı hocam peki!
﴾nisa 115﴿
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Lütfen forum kurallarını okuyunuz.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Allah var diyen müslüman olmaz örnek Hristiyanlar, museviler ,mekkeli müsrikler
Allah var ama ötesini bilemeyiz diyen kafirler Allah var ama peygamberler göndermedi diyen kafirler islamdan gayri hangi batıl inanç var ise Allahı yani yegane yatratıcıyı reddetmediği halde islamın bir öğesini Kuranı kerimin bir aytini dahi inkar eden kafirler,Allah ile beraber başka batıl inançları beraber kabul etmeye kalkanlar ,Allah var deyip bazı ayetlerin hükmünü reddedenler,Allah var deyip beşer şaşar zındıkları ilahlaştıranlar bu zındıklar sözde salihler (evrenesoğlu vb gibi) yada siyasi yada bir takım fikri akımların sahibi olabilir(marksizim vb gibi) Allah var deyip kuran eksik diyenler,Allah var deyip medyumlara gidip gelicekten haber aldığına inandıkları sahısşları tezkiye edenler.Allah var deyip İslam geçmişte uygulanmalıydı şuan dönemi yok diyenler şimdi, bunlar namaz kılsa yada kılmasa kabeye gitse yada gitmese ne değişir hali hazırda bir medyum kadın kabeye gitm,iş sözde hacı olmuştur ama dönüşünde ordaki möüslümanları hallerini tesettürlerini kötülemek ile sözde inancını savunmuştur hem laik hem müslüman hem müslüman hem komunist vel hasıl hem şirk koş hem müslümanım de ne faide
Hem dinde namaz 3 vakit tesettür yok de müslüman ol hem putperest ol putçuluğa davet et hem müslüman ol hem islam arabın adeti de hem sorunca Allah var de bu ve bunun gibi Allah var diyenler müslüman olmaz.
ANCAK VE ANCAK ALLAHTAN BAŞKA TÜM BATIL İLAHLARI REDDEDİP MUHAMMEDİN ONUN KULU VE RASULU OLDUĞUNU KABUL EDEN;Kuranı kerimin her bir ayetini kabul edendir müslüman Rasullaha muhalefet etmiyip herbir emrine kalben rıza gösterendir müslüman.
Allah var deyip her batıla göğüs açan vallahi kafirdir.
vesselam
﴾nisa 115﴿
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.