You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah Rızası için Yardım Edin Çok Zor Durumdayım

Allah Rızası için Yardım Edin Çok Zor Durumdayım

Uzman
RE: Allah Rızası için Yardım Edin Çok Zor Durumdayım
BENDE AYNI DURUMU YAŞAMIŞTIM LİSEDEN...
büyük bir kavga olmuştu onu da benide okuldan uzaklaştırmışlardı...1 hafta kadar okula gidemedim ondan sonra gittik ve o çocuklada aramız düzelmiştiii...
bazen kaba kuvvet herşeyi düzeltiyor dermişim...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Öncelikle hepinize teşekkür ederim iyi ki varsınız.
@XooX teklifinden dolayı çok teşekkürler ama yapamam ne yazık ki.Ben onun seviyesine inmek istemiyorum.Yılsonuna kadar böyle devam etmez umarım.Çocuk dayaktan bile anlamaz eminim buna."Allah büyüktür bunun hesabını sana sorar!" diyorum karşımda sırıtıyor.Allah bildiği gibi yapsın İnşallah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bir anımı anlatayım size gülücük, mahalleden bir kaç çocuk , henüz okula gitmeyen ben, annelerimizin bizim için aldığı bir kaç abur cuburu, bir bahçenin kenarındaki ağacın gölgesinde yemeğe çalışıyorken, bahçenin sahibinin bizden bir kaç yaş büyük üstelikte hepimizden daha cüsseli oğlu çıkageldi..biz bahçenin içinde değildik, bahçe içinden dışarı sarkan ağacın gölgesindeydik..bize sataşmaya, ağacımızın gölgesinden gidin,demeye başladı, elimizdeki aburcuburları aldı yere attı..gülücük karşılıklı ağız dalaşına başladık, galiba onun yaşından vede bizden daha iri olan cüssesindende de korkuyroduk, bizi yakalayıp dövmek için kovalamaya başlamıştı derken gülücük elime geçirdiğim minik avuçlarıma büyükce gelen bir taşı yerden alıp ona doğru savurdum.. gülücük taş onun kafasına gelmiş başı kanrevan içinde kalmıştı.. ben yaptığımın farkında olarak bir koşu eve girdim evde bulunan sedirin altına saklandım..arada bir sedirin altından çıkıyor pencerenin perdesinin kenarından olanları izliyordum...bir kadın onun başını sardı derken annesi geldi, çocuğun elinden tutup kapımızı çaldılar..ben hala divanın altındayım çıtımı çıkartmıyorum.. gülücükannemle onun annesi konuşup işi tatlıya bağladılar..ama kardeşim o çocuk bir daha oralardan dahi geçemedi emin olabilirsin..bir yerde karşılaşsak yüzünü çeviriyordu..gücün bende olduğunu düşünüp "ne iyi etmişimde kafasını kırmışım" diye geçirirdim içimden..gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Kardeşim onun seviyesine inmek değil senin onu seviyeye getirmen lazım sen geri çekildikçe o veya onlar üstüne gelecektir ,sadece 1 günlüğüne kaybedecek hiçbirşeyin yokmuş gibi hareket edersen eminim o birgünün çok faydası olacaktır sana,unutma efendilik altta kalmak değildir hakkını savunman lazım,aciz olma.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
tamam da şu zaman öyle zamanlar ki..güç elinde silahı olanda .. geçen akşam haberlerde bir lisede sıra kavgasından dolayı tartışan iki öğrenci den biri diğerini 8 yerinden bıçaklıyor .. izlediğimde forumda ki bu konu aklıma geldi

arkadaşlar bence kardeşimiz işin özünü kavramış ve kişiyi ALLAH a havale etmiş konu kapanmıştır. gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-12-2014, Saat:10:54 AM, Düzenleyen: Noyan.
Yeni Üye
Yani ne bileyim,içimden bir ses kavga cahillerin silahıdır diyor.Yani cahil derken onun gibi saygı sevgi bilmeyenler.Sonuçta cahili susturmanın en etkili yolu ilk önce insanın kendisinin susmasıdır.Ailem ile bu konuyu konuşmaya karar verdim.Belki öğretmenlerimle iletişime geçerler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
O zaman onun silahıyla onu vurmalısın başka türlü anlayacağını zannetmiyorum,tecrübeyle sabittir.Yok ben eğer kavgadan yana değilim dersen gerekli makamlara bildirirsin gereğini yaparlarsa amenna .

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.