You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah Rızası için Yardım Edin Çok Zor Durumdayım

Allah Rızası için Yardım Edin Çok Zor Durumdayım

~Laedri~
RE: Allah Rızası için Yardım Edin Çok Zor Durumdayım
O zaman onun yüzünü kızartacak bi hareket yap... Mesela sana karşı ters davrandığı bi durumda ona büyük bi olgunlukla cevap ver söylediğin sözün altında ezilip kalacağı bi hareket olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Kardeşim ilerde gülüp geçeceğin şeyler olacak bunlar gülücük ancak ben sana şunu söylüyorum, dayak yiyeceğini bilsen dahi kafa göz dal.Sonunu düşünmeden atıl bak çok ciddiyim çünkü bahsettiğin tipler öyle senin olgun hareketinle yola gelcek tipler değil..ve unutma haksızlık karşısınd susan dilsiz şeytandır..Sen susmakla kalma direk dal..çünkü bahsettiğin tür sen sustukça üstüne gelir ve kendilerini bir halt zannetme eylemlerine devam ederler ..vesselam
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-12-2014, Saat:10:26 PM, Düzenleyen: Mihman.
pejmurde
İçimden Birses Kalk Git O Serserilerden Hesap Sor Diyor...Bunu Çok Samimi Söylüyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Yaslariniz Bana Göre Çok Küçük .. Bu Çocukları Dayakla Terbiye Etmek Onları Daha Çok Azdırır.Fakat .Laftan Anlamayanada Tek Çare Dayak ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-12-2014, Saat:10:42 PM, Düzenleyen: S@BıR.
Yeni Üye
Haklısınız hepiniz.Bir keresinde ona "Hakkımı helal etmiyorum." demiştim,"Bak çocuk!" diyebildi bir tek...
Allah bildiği gibi yapsın onu İnşallah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
bizim atalarımızın bir sözü vardır genç:
Söz ile Uslanmayanı Etmeli Tekdir, Tekdir ile Uslanmayanın Hakkı Kötektir.. diye ve asla unutma hakedene hakkını herzaman ver.. bu yollardan bizde geçtik emin ol...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
vuracaksın gözüm vuracaksın... dayakta yesen yine haksızlığa boyun eğmeyeceksin. böyle yapmazsan daha çok dalga geçilir.
ha ben bunu yapamam dersen bir ara bursaya yolum düşünce senin için vururum o terbiyesizleri gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ya iş büyürse..hergün neler okuyoruz ,izliyoruz .. dövdü diyelim karşısında ki çocuğa zarar vermeye kalkarsa..bunun vebalide var.. bence şiddete tetiklemeyin.. sen kendin git ailesi ile konuş özellikle babası ile..olgun birşekilde kendini ifade et diye düşünüyorum...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
10-11 Yaşlarında Çocuklar Görüyorum Bu Yaşlarda Küfürbaz Olmuşlar..Asıl Dayağı Hak Eden Aileler...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.