You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah Rızası için Yardım Edin Çok Zor Durumdayım

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
Adım Mustafa.İstanbul - Dudullu'da yaşıyorum.Bu sene babamın mesleği sebebiyle Bursa'dan buraya geldik.
Haliyle bu sene okulumda yeniyim.Okula bir türlü alışamadım.Aslında nedeninin istenmediğim olduğunu biliyorum.Geldim geleli kimseyle kavgam olmadı aslında.Ta ki bir çocukla tanışana kadar...Sürekli bana kötü davranıyor,her ders benimle dalga geçiyor."Tipe bak,kimse sevmiyor zaten seni burada." falan diyerek kalbimi çok kırıyor.Oysaki ben ona hiçbir şey yapmadım.Öğretmenlere söyledim,aldırış etmiyorlar.Bir öğretmen tam konuyla ilgilenecek oldu,onda da küfür etti diye iftira attı.Her gün okula gideceğimde utançla gidiyorum.Kağıtlara falan beni çizip çantama koyuyorlar.Gerçekten canım çok yanıyor. Sad
Acaba ne yapabilirim? Bıktım artık sinir krizi geçiriyorum resmen,psikolojim bozuldu.Bir de rica etsem benim için dua eder misiniz?

Allah razı olsun,
İyi forumlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Allah Rızası için Yardım Edin Çok Zor Durumdayım
ben olsam varyaa..bir döverim bir döverim..daha yanına yaklaşamaz..ama önce konuşmayı dene.. gülücük tabi bu benim fikrim.. gülücük birde anne babana söylemeyi dene belki ailesi ile irtibata geçerlerde seni rahatsız etmekten vazgeçer..

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-12-2014, Saat:06:21 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
General
Anlaşıldı mustafa sanırım lıseye gıdıyosun ? Boyle sakalar genelde lıse cagındakı aklı 5 karıs genclere aıt seyler , sen efendılıgını sakın bozma , bırsey sormak ıstıyorum lıselerde bıldıgım kadarıyla rehber ogretmen oluyor we yakından ılgılenıyor sızın yok mu okulunuzda rehber ogretmenı? ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Kardeşim herkes sabrı tavsiye eder haliyle bende edebilirim ama bazen daha şiddetli eylem gerekir, en gözdeleri kimse o grubun dayak yiyeceğini de bilsen suratına patlat bakarsın balon çıkar Allah ne verdiyse yüklen, 1 ay sonra sınıfın en gözdesisin. gülücük hiç sıkma canını
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Sen krizler geçireceğine onlar geçirsin, he aksi durum oldu bir de dayak yedin, bu bile sana tecrübe sonraki muhabbetinde daha farklı yerlere vurmayı öğrenirsin gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Arkadaşlar başkalarına söylemekten utanıyorum yine yalan atılacak diye korkuyorum.Daha önce bana vuruyordu bir gün karşılık verip ben de ona vurdum o günden sonra bir daha vuramadı ama sürekli dalga geçiyor vursa bundan daha iyi bıktım usandım artık...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-12-2014, Saat:07:53 PM, Düzenleyen: Mustafa571.
General
Baska okula gıtme ımkanın yok mu ?
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Yok maalesef.Allah onları bildiği gibi yapsın İnşallah bıktım artık her gün canım yanıyor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Dayakla işim olmaz.Önceden biraz denemiştim gerizekalı oldum çıktım.Derslerimden falan alıkoydu.Serserimsi işler kavga falan.Ben işimi Allah'a güvenerek yapmak istiyorum.Biraz daha dini yardımlarda bulunabilir misiniz? Dinsel açıdan,Allah'ın razı olacağı türden ne yapmam gerekir?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.