You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

allah rızası için sesimi duyun

Yeni Üye
Merhaba ben Merve 19 yaşındayım bir kez evlendim ve 1 ay önce bosandım ailem bosandıgm için bana sahip çıkmadı ve 2 aylık hamile.olduğumu öğrendim tek basıma yaşıyorum . ev kirasını zar zor arkadaşlarımdan aldgm borç paralarla ödüyorjm çoğuzaman ekmek bile aalamıyorum komsularım yard ediyo evinde koltuk bile yok Allah rızası için bana yardım edin illaki para değil herşey ne bilim eşya olur koltuk olur bebek eşyası olur hamileyim lütfen duyun sesimi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-03-2015, Saat:04:42 PM, Düzenleyen: Mihman.
.
RE: allah rızası için sesimi duyun
Merve hanım ailenize durumu uygun bir biçimde izah edin, ailenizin sahip çıkmadığını düşünmüyorum kesinlikle..Ailenizle iletişime geçin
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Ayrıca bir bayan olarak foruma telefon numaranızı bırakmanız uygun değil, forum kuralları gereği yasak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Kaç kere ettim adres bilgilerini değiştirmişler taşınmışlar telefon numaralarında aynı şekilde ulasamıyorum arayıp sormuyolar çok caresizim inanın hamile olmasam calıscam ise de almıyolar hamile olduğum için çok zor durumdayım Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Merve hanım hiç inandırıcı değil, aileniz sizin için sürekli adresmi değiştirecek telefon numarasımı değiştirecek ?! Rica ederim ailenizle iletişime geçin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-03-2015, Saat:04:47 PM, Düzenleyen: Mihman.
Yeni Üye
Hic kimse bu durumdayken yalan sylemez inanın bana. Yada inanmamak en doğal hakkınız ben burada kimseden para yardımı istemedim farkındaysanz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Sürekli adres değiştirme gibi bi durumda yok sadece eski oturdukları evi satıp başka ev almışlar ama nerden bilmiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Merve hanım, sizin şu durumda aileniz haricinde kimseden yardım almamanız en uygunu, nasıl olurda direk telefon numarası bırakabiliyorsunuz her türlü insanın bulunduğu sanal bir ortama?! Allah yardımcınız olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
O kadar zor durumdayım ki artık telefon numarası falan umursamıyorum ne yapacağını bilmiyorum sizde haklısınz ama .
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Konuyu kapatıyorum merve hanım..Ailenizle iletişime geçin ısrarla tekrar ediyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.