Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
allah rızası için okur musunuz lütfen
allah rızası için okur musunuz lütfen
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
hiç bir insan bile elimden tutmuyor ne allah erllerimden tutuyor nede diğer insanlar nede akrabalarım nede ailem denilen varlıklar ven bu hayatı hep korkarak yaşıyorum ailem ağzına geleni diyor bana beddua okudular ve hastanede yatıcaksam hastaneden çıkınca bu hastalıklar yine tekrarlarsa ne olucak babam ciddi ciddi dedi seni hastaneye yatırcam zorla hastaneye yatırcam diye ben artık ilaç kullanmıyorum ailem beni insan sıfatına bile koymuyorlar ne akrabalartım beni insandan sayıyorlar nede diğerleri hiç kimse allah bana yardım etmiyor ben zehir etmişim herkeze aileme akrabalarıma kendime tüm hayatı bugün kuranı kerimi yasini şerifi yerlere atıcaktım sinirden ama zor tuttum kendimi ve ben böyle durumlarda kendimi kaybediyorum tüm beynim kilitleniyor kontrol edemiyorum kendimi beynimi toparlayamıyorum o anlarda benim beynim duruyor bugün çok ağladım ama kardeşim ellerini bile sildirmiyor bana bugün yine aynısını yaptı ailemin tavırları da bıktırdı beni bana küfür ediyorlar evde gurumu kırıyorlar sövüyorlar beni resmen

Kac yasindasin sen ?
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."

İnanc derken umutsuzluga kapilmamandan O'nun sana yardim etmedigini dusunmemnden bahsediyordum.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi