You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah kulunu unuturmu?

Allah kulunu unuturmu?

Yeni Üye
Allah kulunu unuturmu?
forumda yeniyim konu yerim yanlışsa affola sadece birsey sormak istiyorum Allah kulundan vazgeçermi? onu unuturmu? bu aralar beni unuttuğunu hissediyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Allah kulunu unuturmu?
Ozaman o fikri aklından çıkar kendi kendine kuruntu yapma bence , dua et namazını kıl Kur'an'ı Kerim'ini oku , unuttuğunu düşünüyosan ki yanlış bi düşünce kendini hatırlat ozaman..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Asla unutmaz. İster kafir, ister ehl-i kitap isterse de müslüman olsun. Kesinlikle Allah bizi unutmaz. Allah'ın güzel isimlerinden biri de er-Rahman'dır. Yani kimse arasında ayrım yapmaz. Kim olursa olsun Dünya'da herkesi koruyup gözeten,rızık veren... Seni de unutmaz neden unutsun ki?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Allahtan uzaklaşmıyorum hiç hatta onu unutan kullarından olmadım hep şükrettim derdede şükrettim mutluluğada ama neye elimi atsam hep olumsuz ne kadar çabalarsam olmuyor hayırlısı buymuş diyemeyecek kadar yoruldum varsa tavsiyeleriniz alırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Hayır.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-12-2014, Saat:06:41 PM, Düzenleyen: (Amed).
General
ümitsilik yok , Allah werdiği zaman iyi hoşda wermediği zaman neden böyle oluyyor , insan kendini sorgulamalı , benim hayatımda da hiçbirşey yolunda gitmiyor kimsenin gitmiyodur 4 4lük insan yok ki .. Bütün kapılar kapanır ama Allah'ın kapısı hiç kapanmaz , Allah ona daha çok yaklaşmanı istiyodur daha çok dua etmeni istemeni yalwarmanı istiodur ..hiç bi zaman wazgeçmemelisin ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Allah kulunu sevdigi zaman, diger yaratimis oldugu kullarinada onu sevmelerini emrede. Insanoülu gercekten cok garip ve bir o kadarda aceleci bir varlik. Kardesim. Seni yoktan var eden, unutmak icin veyahut basi bos bir köseye atmak icin yaratmamis ki unuttsun. Lakin sen Rabbini unuttursan ve bulundugun yoldan inatla yürürsen Rabbin bazi verdigi nimetleri sen geri dönene kadar alabilir. Örnegin dualarin önceden cok cabuk kabul ediliyordu. Herseyin cok kolay hal oluyordu vs.
Bazende bol nimmetten sonra Sinavin geregi olarakta biraz kulluna darlik verir ve bildigi halde kullun nasil hareket edecegini görmek ister.

Allah seni unutttu, seni sevmiyor vs. gibi vesveseler Seytanidir ve buda onun seni dogru yoldan cikarma veyahut bunaltip Maneviyatini zayiflatmak icin icraatlerinden birtanesidir.

Selametle
Hep biryanım çok ızdırap ve özlem çekiyor...
eski yaşanmış ları özlüyor, hatırladıkçada SÜKUT ediyorum. .
Cahillik rolünü üstlendim... VESSELAM
. ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Herşeyin bir zamanı var ,belki sizin için şuada hayırlısı böyledir dua edin ibadetlerinizi aksatmayın ve ümidinizi kesmeyin.Hakkınızda hayırlısı olsun herşeyin.(AMİN)

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.