You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

RE: ALLAH KİMDİR?
şimdi biz bunlari okuduk diyelim hatta dünyadaki bütün insanlar okudu diyelim, o zaman hepsi ALLAH i TANİMİŞ Mİ OLUYOR ? cok merak ediyorum, mesela ben kendimin bütün özelliklerini buraya yazsam ve okuyan herkes beni TANİMİŞ Mİ olur ? sorgulayin bu soruyu içiniz de.
Bir İhtimal Daha Var...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sen butun ozellıklerını buraya yazsan da kalp tanımak ıstemedıkten sonra kımse senı tanımaz.
Allah ı bılmeye gelınce ıhlas suresını okuyup ta Allah ı tanımayan kalbe ondan gayrı ne desen bos....
asıkar olanı tanımak,bılmek,gormek ne kadar kolaydır...her ınsan bunu yapabılır...
ya sır olanı bılmek,sır olana baglanmak,nur olana baglanmak...her ınsana nasıp olur mu? olmaaaaz...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
hele bi cennete girelim allahın izniyle gülücük onu daha yakından görürüz inşallah. allah herkesi peygamberlerin yanına yollasın inşalllah gülücük
[Resim: dinigif12zk.gif]
[Resim: 97100080a63e.jpg]

Bunu ilk beğenen sen ol.
her insana nasip olmaz çünkü SADECE VE SADECE O İSTERSE BİZLER TANİRİZ, KİME İSTERSE ONA TANİTİR KENDİSİNİ,HİÇ Bİ İNSAN KENDİ BAŞİNA TANİYAMAZ HİÇ KİMSEYİ,ALLAH i okuyarak degil yaşayarak ANLARİZ TANİRİZ tabi ilk şart yine ONUN İSTEMESİ... millet alişmiş okuyup okuyup yaziyorlar,okuyorlar haaa bu böyleymiş o zaman dogrudur,hakikat bu kadar kolay mi ya güldürmeyin beni gülücük herkes okusun okusun gelsin hakikate pehh,,kesin birileride kitaptan okuyu okuyup gelip yazmiştir,bu kitap KURAN i KERİM olsa dahi, YAŞAMADİKTAN SONRA !!! sorarim o kişilere ALLAH inizi taniyormusunuz? cevaplari evet ise altintan kalkamayacaklari bi cevap verecegim,o cevab nefislerine agir gelecek kabul etmeyecekler ama birgün kafalarina dank edecektir elbet.
Bir İhtimal Daha Var...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-09-2010, Saat:11:05 AM, Düzenleyen: bir_ihtimal_daha_var....
madem siz üzerinize alindiniz peki, KURAN i KERİM in hangi ayetini yaşatti size hangisini hayatiniza tamamen uygun halde yaşiyorsunuz, en azindan ''alehinize de olsa yalan söylemeyin'' sözünü hayatinizda herzaman uyguladiniz mi şimdi hep uyguluyormusunuz, ALLAH i VARLİGİNİ YAŞAYİP TANİYAN HİÇ BİR VAKTİNİ BOŞ GECİRMEYE CESARET EDEMEZ VE KALBİ EL VERMEZ ? siz şuanda veya bugün hiç mi BOŞ gecirmediniz vaktinizi, bu sitede oldugunuz için hiç sanmiyorum hep dolu gectigini, bazi kimseler ALLAH i sadece okuduklariyla bilir ve ALLAH i tanidklarini söylerler gülücük ALLAH i tanimak için ÖLMEDEN ÖLMEK gerekir, ÖLDÜNÜZ MÜ ? hadi herkes okusun kitaptan ögrensin tanisin ALLAH ini, öyle kolay degil bu buyuk lokmalari yemek.
Bir İhtimal Daha Var...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-09-2010, Saat:11:15 AM, Düzenleyen: bir_ihtimal_daha_var....
ALLAH ini taniyan ALLAH dostu olur, actiginiz konulara söyle bir baktimda ALLAH i taniyormusun sorusuna EVET diyen birisinin acacagi çok faydali konular oldugunu sanmiyorm,bir kismi hariç onlarda kopyala yapiştir olmali tahminim, çok israf etmişsiniz vaktinizi cok boş konular var ama hiç düşünmeden yinede EVET diyebiliyorsunuz gülücük ALLAH i taniyan birisi böyle konular acmasinin kendi varligina veya başkalarinin varligina ne gibi SEVABİ faydasi var acaba?
Bir İhtimal Daha Var...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.