You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
ALLAH'IN TAKDİRİ
HZ.ÖMER'İN HİLAFETİ ZAMANINDA KADİSİYEDE İSLAM ORDUSU MADDİ İMKANSIZLIK YÜZÜNDEN AÇLIK VE SUSUZLUK İÇİNDE SAVAŞIYORDU.DÜNYA METAI OLARAK ASKERLERİN ÜZERLERİNDE BİRER ABA,TORBALARINDA BİR MİKTAR HURMA,YANLARINDA DA ANCAK BİRER OK VE KILIÇ VARDI.

GÜNLERCE DEVAM EDEN ÇARPIŞMADA İKİ TARAF DA İİCE YIPRANMIŞTI.FAKAT İSLAM ORDUSU YIPRANMIŞ OLMASINA RAGMEN DÜŞMAN ORDUSUNA BÜYÜK BİR DERS VERDİ.ONU KESİN BİR YENİLGİYE UĞRATTI

BU SIRADA İSLAM ORDUSUNDA BİR ASKER ÇÖLDE SU ARMAK İÇİN KUM TANELERİNİN ARKASINA GİTTİ.YERİ EŞEREK SU ARARKEN KUMLARIN DERİNLİĞİNDE BİR KÜP BULDU.KÜPTE DEĞİL BİR İNSANA BİR DEVLETE YETECEK KADAR KIYMETLİ ALTINLAR VARDI.BU ASKER KÜPTEKİ ALTINLARDAN BİR TANE BİLE ALMADAN KÜPÜ GETİRİP OLDUGU GİBİ KOMUTANINA TESLİM ETTİ.KOMUTANI BU ASKERİN DOGRULUĞUNA HAYRAN KALDI. ONA:

-KİMLİĞİNİ SÖYLE DE SENİ HALİFE ÖMER'E TAKDİM EDEYİM.HALİFE SENİ BU DOĞRULUĞUNDAN DOLAYI MÜKAFATLANDIRSIN.

ÜZERİNDEKİ ELBİSENİN İPLİĞİ ÇEKİLSE YAMALIKLARI DÜŞECEK DERECEDE FAKİR OLAN BU KAHRAMAN VE MERT ASKER:

-KOMUTANIM,BEN İNSANLARIN TAKDİR VE MÜKAFATINI HESAP EDECEK KADAR İRADESİZ VE ZAYIF İMANA SAHİP BİRİ OLSAYDIM BU KÜPTEKİ ALTINLARIN BİRİNİ BİLE GETİRİP SİZE TESLİM ETMEZDİM.BENİM İÇİN NE KADİSİYE ORDU KOMUTANIM,NE DE HALİFE HZ.ÖMER'İN TAKDİRİ MÜHİMDİR.BENİM ASIL BEKLEDİĞİM TAKDİR ;SENİN ,BENİM,HZ.ÖMER'İN VE HEPİMİZİN RABBİ YÜCE ALLAH'IN TAKDİRİDİR...
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: ALLAH'IN TAKDİRİ
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzeldi sağoalsın esramok

Sen saol canımmmyes
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: ALLAH'IN TAKDİRİ
RABBİM RİYADAN KORUSUN BİZLERİ

HER İŞİMİZİ ONUN RIZASI İÇİN YAPANLARDAN EYLESİN
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:RABBİM RİYADAN KORUSUN BİZLERİ

HER İŞİMİZİ ONUN RIZASI İÇİN YAPANLARDAN EYLESİN

Amin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
içim titredi vallahi

Allah razı olsun esracımm...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:içim titredi vallahi

Allah razı olsun esracımm...

Amin sendende.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.