You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah ın sıfatlarıyla ilgili bir soru

Allah ın sıfatlarıyla ilgili bir soru

Profesör
RE: Allah ın sıfatlarıyla ilgili bir soru
sana şimdi bi üflicekler kelimeci görceksin :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
reyyan allah la dalga geçme , üfledi diyorsa üflemiştir , gören allah , atan allah , üflerde elbette isterse , Allah üfledim diyorsa üflemiştir , amenna , ama nasıl üflemiştir allah bilir , allah ın sıfatları diye bişeyde kuranda yoktur , ehli sünnetin uydurmasıdır bu , kuranda geçtiği haliyle kabul edilir , işitir , görür , duyar , konuşur , üfler , atar , fakat insan gibi sıfat yakıştırması yapmam allah a , Allah ın sıfatları diye bir ayrım yoktur kuranda .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-12-2013, Saat:09:03 PM, Düzenleyen: kelimeci.
Profesör
sen ehli sünnet değil misin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
kuranda ne yazıyorsa ben oyum , kişilerin yorumuna inanmıyorum , yoruma inanacak olsak bin çeşit yorum vardır , hangi birini islam diye kabul edeceğiz , ehli sünnet denen mezheblerin bile 10 larca yorumu var farklı farklı , alimlerin bir sürü çeşit çeşit yorumu var , hatta allaha sıfat yakıştırmayan bir sürü alim var , bir sürü insanın yorumunamı bakacam , allah ın dediğinemi ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
way ne konu kaçırmışım yaa buna güzel ir cevapla Damacana Kapağı yapardım ya
ÖyLe Bir Sınavdayız'ki Kitab'ı Açmak Serbest ...! Kur'an ı Kerim
[Resim: vd4v4.png]

[Resim: ghbUwqi.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.