You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah Azze ve Celle kafirlere yardım edermi

Acemi Üye
Allah Azze ve Celle kafirlere yardım edermi sorumdan kastım şudur Allah Azze ve Celle' ye butun yaratılmışlar ona muhtaçtır kafirlerinde rızkını Allah Azze ve Celle verir herşeyde Ona muhtacız Allah Azze ve Celle kafırlerin rızkını verıyor bu Allah Azze ve Celle'nın onlara bır yardım etmesımı olarak anlamak lazım cvplarınızı beklıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Allah Azze ve Celle kafirlere yardım edermi
Allah dilediğine yardım eder 30/Rum, 5
Allah dilediğini yardımı ile güçlendirir 3/Al-i İmran 13

Allah kafirlere karşı müminlere yardımını esirgemez. Allah ın yardımı da ancak mümin olmakla beraberdir.
Kafir dedigimiz kişi zaten en başta yüce yaratana ihtiyacı olmadıgı inanmamakla anlaşılacagı üzere Allah kendisini inkar edene yardım etmez. Ayetlerde bahsedilen husus ise müminler için geçerlidir.
Aşılmaz Bir Duvarın Önünde Yaşamak Köpekçe Yaşamaktır...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
Allah calisana hakedene veririrm diyor ecnebi de olsa. zaten suan gunumuzde ki durum da aybi. gavurlar calisiyor uretiyor biz bakiyoruz
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ne çektiyse İslam Alemi çekti be , bu Kafirlerden bıktık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-07-2014, Saat:12:21 AM, Düzenleyen: Ahmed1.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.