You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Allah'a inanmıyorum dedi...

General
Allaha İnanmıyorum Dedi!! Adamin biri her zaman yaptigi gibi saç ve sakal trasi için berbere gitti. Onunla ilgilenen berberle güzel bir sohbet basladilar.
Degisik konular üzerinde konustular. Birden Allah'la ilgili konu açildi...

Berber: " Bak adamim, ben senin söyledigin gibi Allah'in varligina inanmiyorum."

-Adam: " Peki neden böyle düsünüyorsun?"

-Berber: " Bunu açiklamak çok kolay. Bunu görmek için disariya çikmalisin. Lütfen bana söylermisin, eger Allah olsaydi, bu kadar çok hasta insan olurmuydu, terkedilmis çocuklar olurmuydu? Allah olsaydi, kimse aci çekmezdi. Allah olsaydi, bunlarin olmasina izin verecegini sanmiyorum..."

-Adam bir an durdu ve düsündü, ama gereksiz bir konuya girmek
istemedigi için cevap vermedi. Beraber isini bitirdikten sonra disari çikti. Tam o anda caddede uzun saçli bir adam gördü. Adam bu kadar daginik göründügüne göre tras olmayali uzun süre geçmisti. Adam berber dükkanina geri geldi.
- Adam: " Biliyor musun ne var, bence berber diye bir sey yok.

-Berber: " Bu nasil olabilir ki? Ben buradayim, berberim."

-Adam: " Hayir, yok. Çünkü olsaydi, caddede yürüyen saçli ve sakalli adamlar olmazdi."

- Berber: "Himmm... Berber diye birsey var ama; onlar bana gelmiyorlarsa, ben ne yapabilirim ki?"

-Adam:"Kesinlikle dogru! Püf noktasi bu! Allah insanlar ona gitmiyorsa, o ne yapabilir ki? Iste dünyada bu aci ve keder olmasinin nedeni bu !"

ALINTIDIR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Allah'a inanmıyorum dedi...
Allah razı olsun....

Rabbim bizi helak olanlardan eylemesin...=(
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Allah'a inanmıyorum dedi...
süper bir paylaşım biliyodum ben bir hikayeyi ALLAH razı olsun paylaştığın için....gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Allah insanlar ona gitmiyorsa, o ne yapabilir ki? Iste dünyada bu aci ve keder olmasinin nedeni bu !"

ANLAYANA...

SAĞOL PAYLAŞIMIN İÇİN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Çok güzel hikaye.Allah razı olsun kardeşim.
Asalet;boyda değil,soyda.. İncelik;belde değil,dilde..Doğruluk;sözde değil,özde..Güzellik;yüzde değil,yürekte olur ..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.