You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Alketa ayın üyesi :)

Alketa ayın üyesi :)

Kıdemli Üye
RE: Alketa ayın üyesi :)
Ben Alketa'nın samimi olduğuna inanıyorum, herkeste inanıyordur, burda herşeyini anlatsanda saklasanda birşey farketmiyor...
Cevaplar hem çok iyiydi hem de çok samimiydi, zevkli bir şekilde okudum.Rolleyes
Ayın üyesi olmak zormuş onu anladık gerçekten işin zor Alketa, kalıp onlarla savaş, sakın yılma ! ifade
Extrem sporlara bende ilgi duymuşumdur ama hiç yapmadım.
Alketa sana soruldu bu soru cevaplar mısın lütfen Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Alpi hocam yanlış anlama ama ben senin yerinde olsam moderatörlükten istifa ederdim.Gerçekten yenilir yutulur cinsten cümleler değil,şakası bile mide bulantıcı.Yani Alpi hocam ne diyeyim ki...kırılma bana ama burdan objektif bakınca öyle gözüküyor.Benim düşüncem bu yönde sende hak verirsen ki hatanı görmüşsün zaten,olan olmuş artık.bemde arada böyle şeyler yapıyorum,boş bulunuyorum ama ben normal üyeyim sizlerin daha özverili ve dikkatli,hassas ve yoğun,duygusal ve kibar,ılımlı ve sanatkar gülücük olmaları gerek
Aşk bir şem'-i ilâhîdir benim pervânesi
Şevk bir zencîrdir gönlüm anın dîvânesi
-Şeyh Galip-
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Alpi abi iyi insandır, bir bildigi vardir deyip
Vesselam ile kapatmak en makuludur.

Yönetim konuyu kapatirsa
Baska başka yanlis anlasilmalara da vesile olmasin insallah.

Herkese naif yorumlari icin tesekkur ederim.
Benim icin bu konu burada bitmistir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Alketa cevap vermeni bekledim, onun için sustum.

O yazdıklarımdan gerçekte ne anladığını açıkçası çok merak ediyorum.

Keşke ne demek istediğimi sorsaydın yada ne anladığını yazsaydın ona göre cevap verseydim.

Emin ol sen de herkeste hak verecekti.

Absürt bir şey yazmadım.

Suküt sende eleştiri yapmadan önce keşke sorsaydın.

Benden beklemeyeceğin bir davranış yapmadım zaten.
Madem ucu açık yorum olarak algılanıyorsa sorsaydın ne demek istediğimi daha hoş olurdu.

Siz ve diğer arkadaşlar sadece yaptığımı zannettiğiniz şeyden dolayı yargılıyor-yadırgıyorsunuz.

Siz sormasanız da ben yinede açıklayacağım. İsteyen dilediği gibi anlayabilir.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Aslında çok basit yahu. Neden bu kadar abarttığınız anlayamıyorum.
Neyse şimdi çıkmam lazım akşama yazarım inşallah.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Alpi, pek çok sıkıntılı üyeyi dahi bu şekilde bozmaya kalkmadın.Bence kendinizi yoklayın, bu kadar kişi aynı doğrultuda düşünüyorsa şöyle bir bakmak lazım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.