You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ALİM ARAŞTIRMACI OLDUGUNU IDDIA EDEN GELSIN

ALİM ARAŞTIRMACI OLDUGUNU IDDIA EDEN GELSIN

Forumcu
RE: ALİM ARAŞTIRMACI OLDUGUNU IDDIA EDEN GELSIN
ayrıca ağaşıladığım kişilerr alim değil, alim olduğunu sanan kişiler. alim yok zaten. kalmadı. taze tükendi.

bildiğin çok şey varsa yazmanı bekliyelim o zaman sayın "sükut".

sessiz durup hiç bir şeye karışmadan sadece başkalarının hatasını kollamak eğer bir taraf olmak değilse, konu hakkında kendi görüşünüz olmasa bile o zaman kastettiğimiz kişilerden bulup getirebilirsiniz.

Burda amaç aşağılamak mı yoksa bir şeyler öğrenmeye çalışmak mı.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Yok eğer öyle bir meakı olan varsa bu merağını gidermesinin bir mahzuru yok.

Ben "yok ille banlanmayayım" diye bir şey demiyorum.

Banlayın beni kardeşim banlaaa. ama ne zaman banlaa? Bana şu meseli öğret ondan sonra banlaa. anlaştık? eğer bu soruları çözüp kafamı rahatlatabileceksen banla beni hiç durma.

ama çözümü bilmiyorsan ve benim gibi binlerce kişilerin kafasındaki bu soruların çözülmesine engel olursaaan...
çekeceğpin var kıyamet günü elimizden haberin olsun...

çıkıyorum ben forum senin olsun aslanım...

bugünün yarını da var hesap günü de var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
arkadaşın, ya da vatandaş diyelim ki kategorisine şahsım tarafından zeval gelmesin (bu kişisel bir meseledir) amacı kötü değil bence, burada sigaya çekilmesi gereken adamlar bir şekilde ifşa edilmek maksadı güdülmekte anladığım kadarıyla.
dediğim gibi, adamın konuşma üslubu bu ve birşeyler sokmak istiyor gözümüze, bu yüzden aşırı tepki göstermeden sabırla dikkatimizi çekmek istediği meseleyi anlamaya çalışalım bence.
yoksa yaşını başını almış bir insanın çömlerle ne işi olur
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Ben de gribal vatandaşımız gibi düşünüyorum.
tesbihte hata olmaz.
mesele herkesin anlayabileceği şekilde anlaşılabilmesi amacıyla ekseninden sapacak şekilde abartılı bir anlatım tarzı benimsenmiş.

ayrıca alimlerle ilgili bir tasarrufta bulunmadan önce yetkili makamlardan izin alınması gerekir. o yetkili makamlar derken kimi kastediyorsak artık.
nire kayboldun. delolan :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bi çıkıp hava alayım dedim ya.
ne diyorsun yani. abarttımmı şimdi ben. hani teşbihte hata olmazdı?
ayrıca yazına bakarsan "tesbih" yazmışsın teşbih olcaktı sanırım.
gribal arkadaşımızın dediği gibi evet evet aynen demişti: "yoksam benim çömlerlen ne işim olacak". :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.