You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: Aleviler ?
Alevilik hakkında birkaç kitap okumuş birisi olarak bu konuda konuşmak istemiyorum.Araştırmadan bir şey diyememgülücük Derim aslında da dememem daha uygun olur.

Tam olarak bilmediğimiz konularda yorum yapmak genelde yanlış bilgiyle sonuçlanırgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-11-2014, Saat:09:33 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
General
Vermek istemiyorum.Zorlamayın lütfenSad
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Şuan birilerine bir şeyi izah edecek ruh halinde değilim.Kusura bakmayınSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bazen karşındaki cidden bir şey öğrenmek niyetindedir.Ama bazı sebeplerden dolayı ona bir şey anlatmak istemezsin.( İbni Mesud.)
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Gusül abdestini farklı onların bildiğim kadarıyla belli
bölgelerini temizliyorlar.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
her alevi aynı değil

bizim çevremizde çok var ( komşumuz da vardı)
hepsi birbirinden farklı

komşu gusul almazmış öyle diyordu
yan apartmandaki kişi, kızı ehli sünnet bir adamla evlendi diye evlatlıktan reddetti
Allah, peygamber tanımayan kişilerdi

başka bir komşu secde ederken alnını taşa getirtiyordu
vs.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.