You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

((Meksikalı))
alev alatlı
"zeka,cesaret ve iyi niyetin birlestigi noktaya erismek istiyorum. bir seyden korkacaksam parasizliktan degil, kendi gercegimi bulamamaktan korkmak istiyorum. parca basi dogrularla avunmak yerine, butunu kucaklamak istiyorum. agzimdan cikan her sozun, her kelimenin dogru olmasini istiyorum.

ayagi yere basmayan bir malumat istifcisi, bir akademisyen olmak istemiyorum. kisiligimin temelini ictenlik olustursun istiyorum. gevezelik etmektense yapmayi, yaptigimla soyledigimin bir olmasini istiyorum. kusuru baskasinda aramaktansa, kendimde aramayi istiyorum. eger bir seyden sikilacaksam, unlu olmamaktan degil, yeteneksiz olmaktan sikilmak istiyorum. olumumden sonra adimin anilmayacagini bilmek hosuma gitmiyor. alcak gonullu ama yapici olmak istiyorum. az ve oz konusmak istiyorum. en zorlu kazanimlarimin taniksiz kalmasina uzulmemek istiyorum. davranislarim tum uluslarin gelecek kusaklarina ornek olacakmiscasina yasamak, agzimdan cikacak her kelime dunyayi etkileyecekmiscesine ozenle konusmak istiyorum. bana yapilmasini istemedigimi baskasina yapmak istemiyorum. ama karsiliklik istiyorum. kotulugu iyilikle karsilamak istemiyorum, cunku o zaman iyiye verecegim sey kalmiyor. iyiligi iyilik, kotuulugu adalet karsilasin istiyorum. bayagiligi degil, yuceligi ululamak istiyorum.

icimden herkese gonul gonul duygudaslik aksin istiyorum. benden ustun olanlari kiskanmamak, onlarla esitlenmek icin gayret gostermek istiyorum. alcaklarla karsilasinca da yine donup kendime bakmak istiyorum, cunku biliyorum ki turdaslarimizla paylasmadigimiz niteligimiz yoktur, iftiradan uzak durmak, bu soyledigimin dogru oldugunu sahiden biliyor muyum diye kendime hic durmaksizin sormak istiyorum. herkese karsi nazik olmak, herkesin hatrini saymak, sadik ama kimsenin yardakcisi olmamak istiyorum. hepsinden ote hayatin her anini ciddiyetle, saygiyla karsilamak istiyorum.

goruyor musun tum bunlardan ne kadar uzagim! henuz ne kadar cig, ne kadar hamim! bana zaman tani! zaman tani adam olayim!"
ALEV ALATLI
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
RE: alev alatlı
Çok güzel şeyler istiyor ama bir cogu imkansız gülücük Hedefi olmaksa ayrı bir güzel.Tşk Elif
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.