You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ALEMLERİN RABBİ ALLAH

ALEMLERİN RABBİ ALLAH

~aşk lâyezâlî~
ALEMLERİN RABBİ ALLAH

ÜZÜLDÜĞÜMÜZDE inna lillah DERİZ
İLENDİĞİMİZDE katelehumullah
CANIMIZ SIKILDIĞINDA fe subhanallah DERİZ
ZAFER KAZANDIĞIMIZDA nasrun minallah
BİR İŞİ ARZU ETTİĞİMİZDE inşaallah DERİZ
BİR İŞ BAŞARDIĞIMIZDA biiznillah
SÖZ VEDİĞİMİZDE vallah ve billah DERİZ.....

MUSTAFA İSLAMOĞLU
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: ALEMLERİN RABBİ ALLAH
inşallahı bilmiyorsanız halinize üzüldüm
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
din bilgisi sahibi olduğunu gösterebilme çabası... bu nasıl bir söz
siz insanların içindekileri mi biliyosunuz yoksa ?
dün bu sözü başkalrına diyordunuz sanki ?
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
anlamadım niye böyle düşündüünüzü sui zan denir bu yaptıınza bende kullanmıyodum insanlara faydam olsun diye düşündüm çok negatifsiniz
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
haaa bu arada türk insanı kullanmıyo diye biz kullanmıcaz diyede bi şey yok bütün insanlar gibi türk insanıda yanlış yapıyo olabilir olayı çarpıtmayın lütfen yoksa derdiniz mustafa islamoğluylamı.....

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.