Ordaki bn öldürün karnımda .... çocukları taşıyorum diye bağıran kadınlar bunu görse ne derdi hiç düşündün mü sn?
böyle strateji mi olur? 600 yıl dünyaya hükmettik. Böyle bişey görülmüşmüdür.
elhmdülillah
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah razı olsun baklacı kardeş ve sühimcim
şimdi geldi şimdi çıkmak zorundayım
ama gözüm arkada değil sayenizde
belki bir faydası yok gibi görünüyor tartışmanın ama nezaket çerçevesnde oldukça
tek şey var "dilsiz şeytan" olmaktan kurtulmak
selametle...
EEEEEEEE ARKADAŞLAR KOYUN SÜRÜSÜ DİYO SEVİM HANIM.HEM DAHA SÜHİMİ ARAMIZDA GÖREMİYOZ. ACABA DİLİNDE YARA FALAN MI AÇILDI
alkışalkış
ben de olmamış bir iddiaya alkış tutabilen sizi alkışlıyorum
içim acıyarak da olsa alkışalkış
alkış
içindeki sesi dinle bence..
giderayak işlerim var bitirilecek, 
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevim abla içindeki ses ne diyo?
Bnim kötü şeyler söylüyo o yüzden aldırmıyorum...
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah razı olsun baklacı kardeş ve sühimcim
belki bir faydası yok gibi görünüyor tartışmanın ama nezaket çerçevesnde oldukça
selametle...
EEEEEEEE ARKADAŞLAR KOYUN SÜRÜSÜ DİYO SEVİM HANIM.HEM DAHA SÜHİMİ ARAMIZDA GÖREMİYOZ. ACABA DİLİNDE YARA FALAN MI AÇILDI
alkışalkış
alkış
fikrin varsa konu hakkında onu alalım zatnızdan
ne yapıp ne yapmıyacağıma ben karar verebilir melekedeyim...
usllubunuzu bu düzeyde devam ettikçe toparlayın diye uyarmka zorundayım...
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MGF BAKLACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
kardeş onu koymuşsun tmm güzelde onun arkasında yatan sebebide bi araştırsaydın bu bir taktik savaşı savaş döneminde saddamı savunsa daha mı iyiydi ki onunda bushtan farkı yoktu yanlış anlamayın abdyi savunmuyorum herneyse sen başbakanın onu söylemesindeki sebebi iyi araştır abdyle iyi ilişkiler kurmadan pkk'ya nasıl son verilecekti bunu düşündün mü hiç erbakanın sesini bile çıkartamadığı pkknın biz ciğerlerini söktük
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yürek_yakan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah razı olsun baklacı kardeş ve sühimcim
selametle...
alkışalkış
alkış
fikrin varsa konu hakkında onu alalım zatnızdan
ne yapıp ne yapmıyacağıma ben karar verebilir melekedeyim...
usllubunuzu bu düzeyde devam ettikçe toparlayın diye uyarmka zorundayım...
içinizdeki sesi dinleyiniz bence ozaman
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sadamı değil Tayip in yapması gerekan Irağı savunmaktı...
Ordaki bn öldürün karnımda .... çocukları taşıyorum diye bağıran kadınlar bunu görse ne derdi hiç düşündün mü sn?
böyle strateji mi olur? 600 yıl dünyaya hükmettik. Böyle bişey görülmüşmüdür.
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MGF BAKLACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
kardeş onu koymuşsun tmm güzelde onun arkasında yatan sebebide bi araştırsaydın bu bir taktik savaşı savaş döneminde saddamı savunsa daha mı iyiydi ki onunda bushtan farkı yoktu yanlış anlamayın abdyi savunmuyorum herneyse sen başbakanın onu söylemesindeki sebebi iyi araştır abdyle iyi ilişkiler kurmadan pkk'ya nasıl son verilecekti bunu düşündün mü hiç erbakanın sesini bile çıkartamadığı pkknın biz ciğerlerini söktük
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MGF BAKLACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
saddam da bugün tayyip gibi zamanında abd nin kendie eliyle ülkesini başına getirdiği kişidri desem
yeterli cevatır anlamak isteyene...
MGF BAKLACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MGF BAKLACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
1. Böyle bir strateji adamın imanını sarsar ve dinden çıkmaya vesile olur...
2. Burada R.T.E'nin Saddamı değil IRAKLI mazlum ve masum MÜSLÜMANARI savunması gerekmektedir...
3. Ayet-i Kerimede Hristiyan ve Yahudileri dost edinmeyin. Onlar sizin dostlarınız olmazlar siz onlardan olmadıkça denmiyor mu? Soruyorum size hadi...
4. ERBAKAN Hocamız zamanın da bak bakalım neler olmuş. Bana araştır diyorsunuz lakin sizde internetten Copy-Paste hastalığına yakalananlardansınız sanırım...
Selametle...
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.