You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ruhumuz Yeter...
RE: Aklıma takıldı
bence senin atlaman mumkun degil korkudan bayilirsin kesin hehegülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
işte yanılıyorsun böyle durumlarda soğuk kanlıyımdır gülücük örneğin bayanların çoğu farenin f'sine dayanamazken ben eski dosya fareciklerimle duruşma salonunda muhabbet ediyorum Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-05-2014, Saat:09:07 PM, Düzenleyen: Mihman.
Ruhumuz Yeter...
ya ayaklarinin altinda gercek bi fare dolassaydi') hemde lagim faresi kedi kadar kocamangülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Abi tabiki ondan korkarım be..sen bile korkarsın ondan hee..benim Bahsettiklerim kağıtla besleniyorlar..çok ufak ve krem renkli tüyleri var..yani bak ayrıntı bile veriyor isem düşün artık ne kadar samimiyiz :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
ne korkcam.yahu@gülücük tamam senin dedigin pc faresi hauaaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Abla sen bence atla gitsin sonun ne olur bilmiyorum ama en azindan biz manyaklardan kurtulursun... Çok kotuyum ya Big Grin Big Grin Big Grin
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Estağfirullah Revan olur mu hiç gülücük bende değilde siz benden kurtulmal istiyor gibisiniz atla gitsin dediğine göre :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Estağfirullah abla hani biz senin basina belayız filan.. Olmadı biz atlarız... Big Grin Big Grin
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.