You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.
Aklıma takıldı

Diyelimki bir asansörün içindeyiz ve 10. Kattan aşağı iniyoruz..derken asansör bir arıza nedeni ile son sürat yere düşmeye başladı.ve biz hala asansördeyiz

Tam yere çakılacağı sırada asansörün içinde havaya zıplıyoruz.. Zarar görür müyüz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-05-2014, Saat:12:23 PM, Düzenleyen: Mihman.
Administrator
RE: Aklıma takıldı
Sanırım seni aşağıya iten hava basıncı zıplasanda aynı şiddette seni yere çarpar.Tam bir bilgim yok ama böyle tahmin ediyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-05-2014, Saat:01:10 PM, Düzenleyen: Sükut.
Forumcu
RE: Aklıma takıldı
yaklasik on sene gibi önce asansördeyken asansör takildi, neyse teknisiyene haber verdik, biraz sürer gelmemiz denildi, sakince durun uyarisindan sonra arkadas ile icerde bekliyoruz, arkadasta herhalde panik atak var ve duramiyor, ya düserse, ya oksijen biterse vs. diyor bende sakin ol sacmala dedim ama yok ayni seyleri tekrarlayip duruyor, arada birde ip koparsa asansör tam carpma aninda ziplayalim,o zaman birsey olmaz ! Olmaz degil mi ? demeye basladi gülücük herneyse baktim teknisiyenin gelmesi uzun sürecek, oturdum, oturarak bekliyeyim dedim, kisa bir macera 45 dakika falan sonra teknisiyen geldi.

siz ziplama konusunu acinca aklima arkadas geldi gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.