NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tayyıp erdoganın amerıkanın köpegi felan oldugu yok
konusmalarda lütfen sınırları aşmayalım
bız sızın erbakanınız ıcın boyle bırsey dıyomuyuzz
okadar cok bılıyosanız kazansaydınız yalanmıı calısamalarınız ıyıydıı harıl harıl calıstınız ama sandıkların acılınca calısmalarınızın hıc bır faydası olmadıgını gordukk
barı oyları bosa harcamasaydınızda bızım oylar dahada cok artsaydıı yeterınce yuksek ama olsun fazla mal göz cıkarmazzzfuzülü yere oyları böldünüz yaptıgınız baska bir sey yok basa gelseydınız ıkı gunde assagı indirirlerdı sizii..
Bn tayip için köpeği demedim ki...
Sadece ilk sayfada amerika için çalışıyo dedim bu yüzden de amerikanın hükümet kurmasında desteği çok dedim snde bunu kbl ettin ve sizde öyle yapsaydın dedin..
bnde öyle bi cvp verdim.. Ne kadar alıngansıznz yahu.
Her söylediğim kelimenin açıklamasını yapmak zorundamıyım..
Neyse tartışma uzamasını istemem...Bu kadar yeter didceğimi dedim.
Selametle
zorda kalınca nedense hep kaçmayı seçenler sizsiniz biz deil
tayyip için köpegi dedinn iddaalarına kanıtlar bul ozaman
bişeyi konusmadan önce elinde kesin kanıtlar olması lazım
kanıtsız konusmaa herzaman kötü konusan sizsiniz biz deil biz hiçbirzaman sizin seviyenize düşüp erbakan hakkında kötü seyler demeyiz
allah razı olsun gene tayyip erdoganı iyi yetiştirmiş ama boynuz kulagı gecermişş
Sana hiç bişey söylemiyorum...
Hani onca şey söyledim amerika hakkında tek birine cvp verdin mi. Küçük bi hakarete takıldın.
Ay nasıl biliyosanız öyle olsun ya.. Bn haksızım tmm.
fuzülü yere oyları böldünüz yaptıgınız baska bir sey yok basa gelseydınız ıkı gunde assagı indirirlerdı sizii..