You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AK Parti kapatılır mı?

AK Parti kapatılır mı?

Acemi Üye
RE: AK Parti kapatılır mı?
Ya kardeş;
belgemi istiyorsun!
çık sokaktaki esnafa bak. Esnaf (maliye bakanımız her ne kadar ekonomi iyi desede) kan ağlıyor. İşci sınıfına sorsana bi AKP ittidarlığından memnunmusun?
Daha başka ne tür belge istiyorsun?

Sana bi ironi de sunmak isterim. Sence neden yabancı para Türkiye deki bu krizde kayıp olmuyor? Hiç bi yatırımcı para kayıbetmeyi göze alamaz ve yatırımlarını geri çeker, normal şartlar altında(!). Ama faizde en çok kazandıran ülke güzel ülkem olduğu için adam parayı çekmiyor. . .
Yani; yakın tarihde olduğu gibi bi ekonomik kriz daha yaşamayız. :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-07-2008, Saat:03:00 PM, Düzenleyen: lener49fi.
Acemi Üye
Esnaf arıyorsan benim babam da esnaf.. Ve sana esnafın neden kan ağladığını ya da kan mı ağladığını anlata bilirim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Konya esnafı öyle ^_^
"İşci" sınıfına mensup arkadaşlarımdan bir tanesinin söylediği cümleyi aynen aktarıyorum:
-ALLAH kimseyi; Konya esnafının diline, eline, ayağına düşürmesin!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: AK Parti kapatılır mı?
lener49fi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Konya esnafı öyle ^_^
"İşci" sınıfına mensup arkadaşlarımdan bir tanesinin söylediği cümleyi aynen aktarıyorum:
-ALLAH kimseyi; Konya esnafının diline, eline, ayağına düşürmesin!

Konuyla alakasını anlayabilseydik arkadaşının sözünün...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
kapatılsa bıle baska bır ısımle yenıden acılacak...

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ezione Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korkucak bişey kapatsalarda yenisini acıyolar nasıl olsa tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericezkahkaha

"tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericez"

kahkaha
sadece gülüyorum ya

gözünüzü iyi açın belkim bulursunuz..

yaa bırakın bu işleri saadet dıyıp duruyosunuz ya o basa gelse ne kadar kalabılıyoo gorduk eskıden erbakan zamanında hemen assagıya ındırılıyoo tayyıp erdogan en azından cumhurbaskanlıgına kadar cıktı buda bır basarıdır hemde az oy almadı gene secım olsa gene oylar hep ona gıdecek gorursunuz ne kadar kızsada millet genede ona oy verıyo cunku baska partı yokkk....

yahu sana erbakanı savunan oldumu da atlıyosun hemen

hem savunsamda milleti kandıran bi partiyi savunmayacağım kesin

başka parti olup olmadığını hangi deliillere dayanarak söylüyorsun..?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korkucak bişey kapatsalarda yenisini acıyolar nasıl olsa tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericezkahkaha

"tayyip erdogansız olurmu yaa o olmassa oyumuzu kime vericez"

kahkaha
sadece gülüyorum ya

gözünüzü iyi açın belkim bulursunuz..

yaa bırakın bu işleri saadet dıyıp duruyosunuz ya o basa gelse ne kadar kalabılıyoo gorduk eskıden erbakan zamanında hemen assagıya ındırılıyoo tayyıp erdogan en azından cumhurbaskanlıgına kadar cıktı buda bır basarıdır hemde az oy almadı gene secım olsa gene oylar hep ona gıdecek gorursunuz ne kadar kızsada millet genede ona oy verıyo cunku baska partı yokkk....

yahu sana erbakanı savunan oldumu da atlıyosun hemen

hem savunsamda milleti kandıran bi partiyi savunmayacağım kesin

başka parti olup olmadığını hangi deliillere dayanarak söylüyorsun..?
senin bildigin baska partı varmı ve hangı nedenlerden ona oy vermemızı ıstersın onu soyle
ayrıca mılletı kandırdıgı felanda yok oda sızın uydurmanız
saadet partısı kımın erbakanın deılmı?
siz basından berı onu savunmuyomusunuz...

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.