You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AK Parti kapatılır mı?

AK Parti kapatılır mı?

Cvp: RE: AK Parti kapatılır mı?
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne kızıyosun sevim vaatleri ve icraatları görmek istedim sadecegülücük ben ne erbakancıyım ne tayyipci kafam hangisine eserse ona atarımgülücük

ee sadetciyim deyip birşeyden haberin yok gibi sorarsan kızarız Tongue

kızmak filan değil de işte anlat anlat bazen insan voltajı artıverio

sormuşun cevap vermişiz diye yorumla sen gülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: AK Parti kapatılır mı?
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AÇIN GÖZLERİNİZEDE GÖRÜN

AKP kapatılır mı? değil:
AKP kapatılacak. Yerine geçecek parti bile hazır. AKP'nin kapatılma sebebi; ne ekonomi olacak nede dine düşkünlüğü. Ne Amerika yandaşlığı olacak, nede başka birşey.

AKP'nin kapatılmasını Ortadoğu enerjileri paylaşım sorunu ile ilişkilendirilmeli.
AKP'nin kapatılmasının nedeni Amerika'nın İran'a girme isteğidir. Amerika Irak'a girmek istedi, sınırlarımız içinde destekci buldu ve onu iktidar etti, şimdi İran'a da girmek istiyor ama destekci parti sırtını halka verince Amerika'nın bütün planları suya düştü. Bu yüzden miladı dolmuş olan AKP kapatılacak, yerine en az AKP kadar güçlü başka bir parti gelcek. Dediğim gibi bu gelcek parti bile hazır.

Bizim T.C. vatandaşı oalrak yapabileceğimiz tek bir şey var oda siyasetden uzak durmaya çalışmak. Çünkü: bundan yüzyıl önce toprak için, sınırlar için savaşlar çıkıyordu: günümüzde sınır için savaşlar sona erdi, ve ortaçağ düşünce sistemi bugünkü pek çok anlayışımıza ters düşüyor: bundan bi yüzyıl sonrada sınır,millet,ulus,ülke kavramı ortadan kalkacak; insanlar bizi kınayacak.
Yakın tarih böyle bir şey olacak. Ya beş aşağı ya on yukarı, ama kaba hatları böyle olacak.

Çalışmak dışında başka şey yapmak isteyen birisi varsa "AKP kapatılır mı?, kapatılacak mı?"
polemikleri ile vakit kayıp etmesin. Sadece hangi partiye oy vereceğini düşünsün.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-07-2008, Saat:08:57 AM, Düzenleyen: lener49fi.
Acemi Üye
Cvp: AK Parti kapatılır mı?
lener49fi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

AKP kapatılır mı? değil:
AKP kapatılacak. Yerine geçecek parti bile hazır. AKP'nin kapatılma sebebi; ne ekonomi olacak nede dine düşkünlüğü. Ne Amerika yandaşlığı olacak, nede başka birşey.

AKP'nin kapatılmasını Ortadoğu enerjileri paylaşım sorunu ile ilişkilendirilmeli.
AKP'nin kapatılmasının nedeni Amerika'nın İran'a girme isteğidir. Amerika Irak'a girmek istedi, sınırlarımız içinde destekci buldu ve onu iktidar etti, şimdi İran'a da girmek istiyor ama destekci parti sırtını halka verince Amerika'nın bütün planları suya düştü. Bu yüzden miladı dolmuş olan AKP kapatılacak, yerine en az AKP kadar güçlü başka bir parti gelcek. Dediğim gibi bu gelcek parti bile hazır.

Bizim T.C. vatandaşı oalrak yapabileceğimiz tek bir şey var oda siyasetden uzak durmaya çalışmak. Çünkü: bundan yüzyıl önce toprak için, sınırlar için savaşlar çıkıyordu: günümüzde sınır için savaşlar sona erdi, ve ortaçağ düşünce sistemi bugünkü pek çok anlayışımıza ters düşüyor: bundan bi yüzyıl sonrada sınır,millet,ulus,ülke kavramı ortadan kalkacak; insanlar bizi kınayacak.
Yakın tarih böyle bir şey olacak. Ya beş aşağı ya on yukarı, ama kaba hatları böyle olacak.

Çalışmak dışında başka şey yapmak isteyen birisi varsa "AKP kapatılır mı?, kapatılacak mı?"
polemikleri ile vakit kayıp etmesin. Sadece hangi partiye oy vereceğini düşünsün.

Wayy be.ifadeifadekahkahakahkaha

Abi hazır elin değmişken bi de benim geleceğime bakıver. Acaba kimle evleneceğimkahkaha

Şaka bi yana bu kadar kesin konuşmanın sebebini anlaya bilmiş değilim..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: AK Parti kapatılır mı?
Açık ve net:
İleriye bakmasını bilenlerden birşeyler öğrenmiştim, bu "birşeyler"in içinde ileriye bakmakda var.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Açık ve net:
İleriye bakmasını bilenlerden birşeyler öğrenmiştim, bu "birşeyler"in içinde ileriye bakmakda var.

Ayrıca söylediğim her kelimeyi mantıklı ve makul deliller ile aksi ispatlanıncaya kadar savunurum. . .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: AK Parti kapatılır mı?
lener49fi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Açık ve net:

Ayrıca söylediğim her kelimeyi mantıklı ve makul deliller ile aksi ispatlanıncaya kadar savunurum. . .

fükürlerini paylaştığın için sağolasın kardeş

sana katılmamak mümkün değilifade

peki şu abdüllatif şener işine ne diyosun

şimdi de onu mu kullanacaklar acaba imla
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Smileben siyaseti bıraktım bu konuda yorum yapmıyorum artıkkarizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ak parti kapanır çünkü birilerinin kovanına çomak soktu
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.