ailemdeki dert sudur annem ilin heriflerinen facebook üzeri yazışıyor ve babamı aldatıyor bir kaç defa sordum ona onlar kim diye banada teyzenin olucak düngürü dedi. bana şimdi yapabiliceğim en doğrusunu söyleyin yogsa elimden bir kaza çıkıcak
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Ailemin derdi
Ailemin derdi
ailemdeki dert sudur annem ilin heriflerinen facebook üzeri yazışıyor ve babamı aldatıyor bir kaç defa sordum ona onlar kim diye banada teyzenin olucak düngürü dedi. bana şimdi yapabiliceğim en doğrusunu söyleyin yogsa elimden bir kaza çıkıcak
yanlış anlaşılmaya fırsat vermeden
işin aslı nedir diye araştır tam emin ol ondan sonra burda ne yapacağın konusunda yardımcı olmaya hazırız
önemli olan kesin olarak ne olup bittiğini öğrenmek
yoksa aceleci davranırsak yanlış yapmış oluruz,sakin olmak gerekir
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
Her işin başı sabırdır kardeşim. Sabret, hüsnü zanda bulun, inşallah şüphelendiğim gibi değildir diye dua et.
Allah'ım sen kimlerden razıysan, kimleri seviyorsan, bizleri onlarla dost eyle.
Dinimizi yanlış öğrenmekten bizi koru. Amin.
eğer gerçekten böyle bir şey yaptığını düşünüyorsan...anneni al karşına oturt ve gözlerinin içine bakarak..emin bir duruşla ...gözlerini kırpmadan " ne yaptığından emin değilim lakin bu ortamda olmandan rahatsızlık duyuyorum..ve şüphe içindeyim ..ya bunu bırakırsın ya babamla konuşurum..." de ama güzelce ...şiddetle değil.. ya da annenizin çekindiği biri ile konuşacağınızı söyleyin
kimse ivşa olmaktan hoşlanmaz...
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi